Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sfeervol Zeeland

4.902 keer bekeken
paled
Gepubliceerd op 1 mei. 2009
Sfeervol Zeeland vastgelegd door Els. De fotografie van Els is heel bijzonder. Zij heeft de gave om op een bijzondere manier de sfeer en het licht te vangen in haar foto's. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik haar foto's mocht gebruiken voor deze video.

14 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Riemsdijk 01 May 2009

Steriele en zwakke montage. Beginnerswerk, er moet nog veel veranderen voor dit niet meer saai is. Wat heeft dit verder met video te maken ?

Miranda 01 May 2009

Hele mooie foto's. Foto's inderdaad. En dat is Els haar verdienste.

Els 01 May 2009

Hoi Paled, Heel leuk en mooi om deze video te bekijken en de foto's te zien langs komen onder het luisteren van de mooie muziek.. Jammer dat er direkt al negatief op wordt gereageerd. Ik vind het erg leuk!

Paled 01 May 2009

Dank je wel voor de reactie Els dat is voor mij belangrijk. En ik zou graag bij Riemsdijk in de leer gaan. Mijn telefoon en e-mail staat in mijn profiel dus ik hoop iets van hem/haar te horen.

cathy 01 May 2009

Ja, heel mooie sfeerfoto's. De foto's en de muziek combineren heel mooi met elkaar. Landschapsfotografie en sfeerbeelden zijn altijd rustig. Eigenlijk begrijp ik het commentaar van Riemsdijk niet goed. Riemsdijk schrijft steriele en zwakke montage. Wat wordt daar dan mee bedoeld?. En, als Riemsdijk actie wil zien, ik ben eigenlijk best wel benieuwd wat hij/zij er zelf van zou bakken. Vooralsnog voor mij is deze combinatie van beelden en muziek heel geslaagd. Rustgevend.

wimmie 01 May 2009

Het ligt er aan hoe het overkomt. Persoonlijk vind ik je werk wel mooi om naar te kijken. Je bent er erg goed in om er een passende muziek bij te zetten. Fijn weekend samen. ;)

Caroline. 01 May 2009

CHAPEAU!! Dit is nu echt een exacte weergave van Zeeland. En ook de muziek is fantastisch. Paled ga zo nog jaren door!

jp 01 May 2009

goed zo lieve mensen,dit is toch hartstikke goed,;; hoor paled we zyn benieuwd ,hoe de persoon r,, het beter kan laat het ons maar zien, paled dit is prachtig en heerlyk om naar te luisteren//????.paledje je hebt het toch maar weer voor ons allemaal gedaan,eneen hele goede samen werking ook nog met els hoor goed zo.

Kees 02 May 2009

prachtig deze foto serie, en wat een mooie omgeving doet mij aan het paradijs denken dank je wel,mvg, kees.

willy de bakker 02 May 2009

Paled je hebt het weer heel mooi gedaan fantasties Hier kun je echt van zitten te genieten en laat die Riemsdijk het maar eens beter doen dan kunnen wij zijn werk ook eens afkeuren.

PAR 02 May 2009

Bijzonder mooi, straalt rust, vriendelijkheid en vrede uit .

jp 22 May 2009

ga zo door ,je doed het uitstekend, [[[[[[[[[[.jp

jp 22 May 2009

riemsdyk u snapt het geheel niet, van paled,luister nog eens goed, en kyk, nog eens,naar het geheel,,,,zeeeeeeeeeeeuws ,en rust,

Jojanneke 11 October 2009

Heel erg mooi gemaakt!! Mooie foto's en de muziek past er goed bij!!