Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zomerbus rijdt op walcheren

7.287 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 15 jul. 2009
Vanaf afgelopen maandag rijdt op walcheren de Zomerbus weer. Deze lijn 64 doet alle badstranden aan en levert tevens leuke voordeeltjes op.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Leen 16 juli 2009

De halte onderaan de leeuwentrap in Vlissingen is heel slecht gekozen. Deze is precies in de bocht waardoor deze niet meer overzichtelijk is

een zomer in zeeland 27 april 2010

hardstikke goed ! eindelijk eens een zinnig initiatief. nu alleen nog gratis openbaar vervoer zoals in een weldenkende maatschappij wenselijk zou zijn. wat me ook opvalt is dat de buschauffeur irritant de boel op zit te jagen daar op die weg naar veere. duidelijk dat hij er niet langs kan en de dame op de fiets hem daar met handbewegingen op moet duiden dat ze er duidelijk last van heeft dat ze als zwakkere verkeersgebruiker op de hielen wordt gezeten door een enorme autobus die bewegingen maakt alsof hij zichzelf erdoor gaat drukken terwijl een blinde nog op dit filmpje wel kan zien dat dat helemaal onmogelijk is. feitelijk is het een bumperklever, één van de meest irritante overtredingen. en dat voor een professioneel bestuurder... ik had toch wel ietsje meer verkeersinzicht verwacht... zwak, erg zwak.. €12,- voor een ritje naar het strand en terug vind ik trouwens ook niet echt heel goedkoop.