Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Burgemeester Dijkstra over het samenscholingsverbod en het "Spiegeltent incident"

3.319 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 7 jul. 2009
De gereedschapskist van burgemeester Dijkstra van Vlissingen is wederom opengetrokken. Na de inzet van Mosquito's is er nu in 3 wijken een samenscholingsverbod van kracht. De persoonlijke daadkracht van Dijkstra werd afgelopen weekend op de proef gesteld toen Jules Deelder en Hans Verhagen zich aan dichterlijke ongehoorzaamheid schuldig maakten door naast de burgemeester in een niet-rokers ruimte een jointje op te steken.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Jaap 08 juli 2009

Eindelijk een burgemeester die ergens voor staat!

spuugzat 08 juli 2009

als ik onder invloed van drugs wat op papier krabbel ben ik dan ook kunstenaar en krijg ik dan ook subsidie? je had naar je vrouw moeten luisteren dijkstra!!!! nederland zit vol met wezenloze drugsgebruikende figuren die zich kunstenaar durven noemen en bergen geld daarvoor krijgen! zulke lui verdienen geen respect want ze tonen ook geen respect! dus ik denk dat mevr.dijkstra meer ballen heeft als haar man;-)

zoop 15 juli 2009

wat doen die jongeren dan precies? wat kan er dan echt niet door de beugel? waarom altijd maar dingen verbieden i.p.v. oplossingen te zoeken ? en bepaalde gebieden is ongeveer heel vlissingen. die daadkracht verdwijnt als sneeuw voor de zon als er niet tegen kinderen opgetreden moet worden blijkbaar. doet me denken aan scholieren protesten die met buitenproportioneel geweld uit elkaar geslagen werd. die burgemeester is een laf mannetje die deelder toch echt als een te grote vis ziet. maar goed, die is dan ook wel (nacht) burgemeester van een wereldstad en niet van een plattelandsprobleem dorp. hij durfde niet eens omdat die dan terecht in de nationale media voor lul zou worden gezet. dan ineens dus niet, een calculerend mannetje hoor. ga maar weer kinderen pesten i.p.v. eens echt wat constructiefs te ondernemen. verbieden, verbieden, verbieden, desnoods met geweld, is dat het bestuurs niveaux tegenwoordig ? die pet past ons allemaal......