Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Jeugdbrandweer Vlissingen

5.837 keer bekeken
marksman
Gepubliceerd op 11 sep. 2011
Demo door de Jeugdbrandweer Vlissingen.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

hej ! 11 September 2011

doe eens rustig met die magirus, dat ding is antiek hoor ! geen speelgoed voor kinderen ! vind het zowiezo verspilling want "jeugd" hoort helemaal geen gevaarlijke dingen te doen zoals brandbestrijding of kinderarbeid dus het hele gegeven is geldverspilling.

kijk naar jonge gehuwde 11 September 2011

zeurder hierboven,de jeugd branweer is er al heel lang, en hoeven niet te werken zoals volwassenen,jij bent zeker een afgekeurd hej....kijk nog eens naar het filmpje zag je vuur?

Kjeld 11 September 2011

De persoon hierboven heeft kennelijk geen idee van wat de jeugdbrandweer inhoud. De jeugdbrandweer van Vlissingen bestaat al 38 jaar jaar en heeft daarin vele wedstrijden gespeeld. Hierbij wordt de brand gesimuleerd met vlammenborden en knetterkasten. Het is dan de bedoeling dat de brand benadert wordt door de jeugdleden op zo een veilig mogelijke manier. Er is nooit een situatie bij de jeugdbrandweer wedstrijden dat er met echt vuur gewerkt wordt. Daarbij is de jeugdbrandweer NOOIT betrokken bij echte incidenten die voor de beroeps/vrijwillige brandweer zijn. Verder komt alles wat opgehaald wordt tijdens deze rommelmarkt ten goede aan de jeugdbrandweer van Vlissingen. Zij zullen hier nieuwe spullen van kunnen kopen om nog meer kennis te kunnen opdoen van de hulpverlening en nog beter te presteren op de wedstrijden. Pas als de jeugdleden 18 zijn kunnen ze doorstromen naar bijvoorbeeld de vrijwillige brandweer. En dan is er al veel kennis aanwezig door de tijd bij de jeugdbrandweer.

Honoré Reuling 11 September 2011

Het jammer dat Vlissingen weer met de oude Magirus en het Opeltje van Middelburg aan het pronken is terwijl zij hun Franse Ford hebben. Hoe gaat dat dan over 3 jaar als de jeugdbrandweer Middelburg 50 jaar bestaat, gaat Vlissingen er dan ook mee pronken? De samenvoeging tot Stadsgewestelijke Brandweer laat ook nu wer zijn sporen na! Honoré Reuling oud jeugdbrandweer instructeur in Middelburg.

Kjeld 11 September 2011

Weer een zielige reactie hierboven. Het gaat erom dat mensen en vooral kinderen de geschiedenis kunnen bewonderen van de brandweer. En of die wagen nu van Middelburg of Vlissingen is doet er nou niet zoveel toe. Daarom zijn we nu juist een stadsgewestelijke brandweer. Elkaar ondersteunen in dit soort activiteiten is toch juist een onderdeel. Je hoort als (jeugd)brandweer niet te concurreren met elkaar. Alleen op wedstrijden is het goed om de lat steeds hoger voor elkaar te gaan leggen. Maar eigenlijk is het vooral samenwerken.

Normaal denkend mens... 12 September 2011

helaas zijn er mensen zulke gedachtegangen. Ik heb alles gezien deze dag en heb er van genoten! Kom op jeugd.... jullie zijn de toekomst! mocht het ooit branden over 10 jaar bij meneer hej! Lekker laten doen!

poep 25 January 2013

cool