Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bewoners Meiveld Oost-Souburg zijn rotzooi zat

6.845 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 11 mei. 2009
Een jaar geleden werden de eerste woningen van het Meiveld in Oost-Souburg opgeleverd. De afronding van het project zou snel volgen. Maar tot op heden ligt er een woestenij van bouwmaterialen en troep. De bewoners zijn het zat. Wij vonden er eentje die wilde praten.

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

capelle bru 12 mei 2009

reactie op parra ik vind dit op persoon spelen ,niet doen dus.

Richard Steenbakker 12 mei 2009

De container van de aannemer die in beeld komt heeft totaal niets te maken met het bouwafval uit deze buurt! Er is welgeteld 1 woning in deze wijk gebouwd door deze aannemer en daarvan is NOOIT overlast van het bouwafval geweest. Ik vind dat u excuses verschuldigd bent omdat dit de aannemer (waar ik overigens zelf werk) in een negatief daglicht zet.

JSK 13 mei 2009

Zeik toch niet zo en ga dan niet wonen in een nieuwbouw wijk...

Redactie TV Walcheren 13 mei 2009

@RichardSteenbakker Beste Richard, De bewuste conteiner maakt deel uit van het terrein dat het Meiveld omringt. De toestand van ook dit gedeelte is een onderdeel van de klachten van de bewoners. Dat na een jaar er nog steeds containers staan is volgens hun mede verantwoordelijk voor het probleem. Het spijt ons dat dit zo is, verder kunnen we niet gaan.

bewoner meiveld 16 mei 2009

omroep walcheren heeft zelf de opnames gemaakt, en niet gevraagd het afval aan te wijzen de container is idd onterecht in beeld. wij hebben ook nooit geklaagd over containers. deze container staat er net (woon zelf op het meiveld) het gebied achter de achtertuinen ligt wel nog vol bouwafval, glas ed. je kan wel zeggen dan moet je daar niet gaan wonen, de verantwoordelijkheid ligt mijns insziens vooral bij het bouwbedrijf. onze vraag is overigens alleen geweest alles een beetje netjes te maken.

nina 06 november 2009

ik woon al heel lang in souburg en heb geen last van die troep waar ik last van heb is die mooie groene velden die weg zijn door die nieuwbouwen, en ze zegen dat iedereen klaagt maar niet iedereen in souburg klaagt hierover ! maar ik vind het wel zonde dat die rotzooi en die huizen er staan, want het was een mooie plek

mike b 12 februari 2010

Als je er zo aan ergerd,steek dan zelf je handen eens uit de mouwen. Met de hele buurt is het zo opgeruimd,maar nee we zeiken liever.