Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Pebbel

4.750 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 29 jun. 2009
Pebbel is een ongeveer acht jaar oude hond. Omdat hij een Duitse chip heeft vermoedt het dierenasiel in Middelburg dat het beestje tijdens vakantie is weggelopen of achtergelaten. Reportage: Dimitri & Mandy

7 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Silvia 29 June 2009

Hij is toch gechipt?? Waarom niet op zoek naar de eigenaar? Misschien is hij inderdaad weggelopen en zijn de mensen verdrietig dat ze hem niet konden vinden??

shandi 29 June 2009

als deze hond een duitse chip heeft hebben jullie de plicht uit te zoeken wie de rechtmatige eigenaar is. Schande om dan een nieuw tehuis te zoeken.

mandy 29 June 2009

ja vind eigenlijk ook wel dat eerst de eigenaar gezocht moet worden!! hij is toch niet voor niks gechipt!! dat doen mensen om ervoor te zorgen als ze hun huisdier kwijt zijn ,hij weer terug gevonden kan worden. Even contact opnemen met een dierenasiel in Duitsland,is dat zo moeilijk? ff google en je hebt er zo 1 gevonden,dan is iedereen blij en vooral pebbel!!!

ik 30 June 2009

weggelopen? Wordt er dan niet uitgezocht waar hij vandaan komt? Lekker zeg.

John C. Maas 30 June 2009

Hallo, ik ben het eens met al die schrijvers dat de eigenaar direct moet worden gemeld dat zijn of haar hond hier in Middelburg in een kennel is opgevangen. Waarom reageert niemand van de kennel op deze berichten? De chip is speciaal dáár voor uitgevonden dat een dier weer door zijn baasje kan worden gevonden. Laat wat horen!

Wiert Omta (Goes TV) 06 July 2009

We hebben het nagevraagd bij het asiel in Middelburg en het blijkt dat Pebbel een Duitse chip heeft maar dat deze chip niet in Duitsland geregistreerd staat. Daardoor is niet te achterhalen wie de eigenaar is. Helaas.

Asiel Middelburg 06 July 2009

Wij hebben alles in het werk gesteld om te achterhalen waar Pebbel vandaan komt. Maar als de chip niet geregisteerd is en wij via internet/prikbord en tv na 2 weken nog geen reactie krijgen van een eigenaar ja dan gaan wij op zoek naar een nieuw baasje voor deze leuke hond! Denken jullie nou echt dat JUIST WIJ maar een beetje aanmodderen met de honden en katten?????????? Sorry maar het voelt als een belediging.