Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Bali Arts - Nanco

3.559 keer bekeken
Rama
Gepubliceerd op 23 jun. 2009
Kunstgalerie van mijn goede Balinese vriend Nanco (Kadek Sudanco). Hij werd door de Indonesische regering meerdere malen bekroond voor zijn moderne kleurige creaties die veelal dieren uitbeelden. Ook zijn indrukwekkende mysterieuze sculpturen uit natuurlijke boomwortels worden alom geprezen en beloond en er worden zelfs geheime krachten aan toegeschreven...... Video opgenomen in Bangli - Bali - 2007 door Indorama Productions.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jannette 23 June 2009

leuke dingetjes is er ook een winkel hier in zeeland? pas later zie je de werkplaats...............kinderen ook? het is toch geen kinderarbeid?

Rama 23 June 2009

Hallo Jannette, Bangli in Bali is een vrij conservatieve provincie van de hinducultuur. Net als bij de Chinezen is het gebruikelijk dat kinderen na schooltijd in de desa gezamenlijk meewerken. Niet om de prestaties of winstbejag maar om de sociale vaardigheden en contacten onderling te bewerkstelligen. Dat gebeurt overigens niet alleen in werkplaatsen maar wordt ook gedaan t.b.v. versierselen voor ceremonies en tempels. Tijdens de werkzaamheden worden de jonge medewerkers sociaal, cultureel en artistiek onderricht en houdt hun van de straat. Het is er meestal een zeer gezellige boel. Wat de vraag van de winkel betreft; nee we hebben hier geen winkel maar ben je geinteresseerd in deze mooie dingen dan kan ik je wel verder helpen hoor.....