Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Staal op de weg

3.716 keer bekeken
gekko's
Gepubliceerd op 17 jun. 2009
Gewoon ff uitwaaien, ritje over de stormvloedkering met m'n 'brommer'

17 reacties

Reactie wordt toegevoegd

monsterjam 18 juni 2009

dit filmpje gaat echt negens over!!!!

-=Brainstick=- 18 juni 2009

Wat een misleidende titel voor zo'n suf filmpje! Is misschien leuk voor je eigen verzameling,maar om het nou op zeelandnet te plaatsen? Tip: verander de titel,zoals je het in je uitleg plaatste: 'Ritje over de stormvloedkering'. weten mensen direct wat ze te wachten staat. Nu verwacht men (ik wel in ieder geval) dat je ergens een stuk staal op de weg tegen komt. Misleidend dus.

thaichick 18 juni 2009

zeker een liefhebber van het duitse programma "strassenfeger"

altijd zeuren altijd zeiken 18 juni 2009

Dat dit niet het meest spectaculaire filmpje is kunnen we het wel over eens zijn. Als deze motorrijder daar nou z'n vreugde uit haalt, laat 'm dan toch! Op het filmpje wordt wel netjes aan de snelheid gehouden in ieder geval, anders zou daar weer over gezeken worden!!

gekko's 19 juni 2009

Tja, de titel?: mn harley is van echt "Milwaukee-staal" gemaakt hoor, dus geen Blik-op-de-weg. En als je nu verwacht had dat ik staal op die kering zou tegenkomen, helaas/gelukkig dus niet, maar kijk nog maar eens goed hoe de meeuwen me proberen te ontwijken. En met 1 hand filmen? hoeveel 'auto MOBIEL isten' ik niet al gezien heb.... O en van mij hoeven er geen stukken staal onder die vangrails hoor, ik heb valbeugels...die prima blijken te werken.(Dat zouden ze eigenlijk WEL moeten verplichten op elke Harley, mn motor weegt 350 kg en het gebeurt vaak dat er benen geamputeerd moeten worden omdat de berijder met zn been onder het motorblok kwam....denk dat zo'n blok al gauw 200kg weegt...)

M. Palmen 19 juni 2009

Deze motorrijder weet zeker niet dat hier trajectcontrole is......

Magna 19 juni 2009

Mag ik volgende keer meer toeren???

Magna 19 juni 2009

Sorry, ik bedoelde "mee" toeren. Vind motorrijden in mijn eentje niet zo leuk, vandaar.

trebor 19 juni 2009

Heb je niks beters te doen?

Kokki 20 juni 2009

Ik liet een scheet; van een kilometer breed; van een kilometer lang... PANG. Gaat ook nergens over, net als dit filmpje...

dennis 20 juni 2009

erg saai

a3 20 juni 2009

kzal volgende x mijn ramen maar weer sproeien!!!!! als tie aan komt rijden suufe film

Michael 20 juni 2009

Heey kindertjes doe is even rustig hier, je kan wel weer merken dat het weekend voor de kinderen is. Een stel pubers die hun mening kwijt willen door alles af te kraken. En als jullie geen kindertjes meer zijn? Word dan maar gauw volwassen, beetje normale reacties kunnen hier wel gewaardeerd worden. @ Gekko, heb je een foto van je motor? en hoeveel cc is ie? Oh ja, en laat je maar niet kennen, moet die stel kinderen hierboven het nog maar is zien doen met 1 hand op een motor rijden met een redelijk hoge snelheid.

Stefan 20 juni 2009

Beste allemaal dit is een film forum waar iedereen mag plaatsen wat hij of zei wil, of je er nu wat aan vind of niet en je hoeft hier zeker niet je ongezoute commentaar op te geven of je moet zo´n saai leven hebben dat je niks beters te doen heb. Gegroet een motorliefhebber.

JSK 21 juni 2009

Zal er nou echt iemand zitten te wachten om te zien hoe iemand met zijn motor over te stormvloedkering rijd ? Meen je dat nou echt serieus ? HAHAHAHAHAAAA !!!! Kansloos !!!

Michael 21 juni 2009

JSK - 57 minuten geleden Je bent de enige die kansloos is hier op dit moment.. ga maar gauw terug naar school ukkie.

GeJA 22 juni 2009

Er wordt verdorie hier censuur toegepast!! O.a. mijn reactie is verwijderd zonder bericht daarover. Belachelijk!!! Waar slaat dit op zeg!!?