Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De Sociale Staat van Zeeland: Vlissingen

4.760 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 12 jun. 2009
De enquêtes over de leefbaarheid in Zeeland van 50.000 Zeeuwen zijn op de mat gevallen. Wij zijn zeer benieuwd en gingen naar Vlissingen en vragen naar het gevoel van de inwoners over de Sociale Staat van hun stad.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

kemami 13 June 2009

als je goed luistert naar de antwoorden ,merk je dat ze allemaal bang zijn voor represailles van "het ander soort mensen". dit is van deze tijd,de aso"s hebben het voor het zeggen en de politiek aait ze nog steeds met fluweele handschoentjes,want pas over 10 jaar weten ze dat ze het verkeerd hebben gedaan.

A.Moehijam 14 June 2009

De Vlissingse binnenstad is een trieste bedoeling met steeds meer leegstand De gepleegde nieuwbouw is de nekslag geweest ( zowel op de boulevard als in het centrum) En het gaat maar door op bv het oude schelde terrein ipv eerst de nodige zaken eerst aan te pakken. Meest onveilige stad van zeeland ?!! nou wees er maar trots op gemeentebestuurders......

henk 14 June 2009

mooiste stad van zeeland is aan het achteruit gaan 1 grote armoe en criminaliteit

kees 14 June 2009

meer leven op de boulevard , keien weg , goed fietspad , neem een voorbeeld aan knokke daar leeft het tenminste

Stella 15 June 2009

Als Vlissingen nu een een geheel ander bestuur krijgt dus zonder PVDA ,CDA CU SP met goede bestuurders, dan kan Vlissingen weer oprijzen uiit de puinhopen die zij er nu van gemaakt hebben.

zakkeuhvulleuh 22 May 2015

Ja maar ! we hebben er wel veel miljonairs bij !