Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mazda CX5 Skyactiv-G 2WD 6MT Sportive

1.790 keer bekeken
AutoZeeland.nl
Gepubliceerd op 24 jan. 2022
autozeeland.nl/nieuws/mazda-cx5-skyactiv-g-2wd-6mt-sportive

“De eeuwige bestseller verbeterd”

De CX-5, Mazda’s bestseller, heeft een behoorlijke update gekregen. Alles wat goed was, is nog beter geworden en dat qua uiterlijk, interieur en techniek.
Mazda levert bij de benzineversies nog ongeblazen motoren, dus niet voorzien van een turbo. Het merk is niet alleen daarom uniek…

Autobedrijf Tramper in Goes is dealer voor de Bevelanden,en Walcheren en directeur Rinze Back regelde de nieuwe CX-5 voor mij.

Kododesign
De Japanse chefdesigner van Mazda Yasutake Tsuchida: “Bij Mazda maken we geen auto’s, we creëren ze…Het ontwerpen van auto’s benaderen we als een pure kunstvorm. Onze vakmensen zorgen ervoor dat hun ziel doorklinkt in het design van de auto. De verbondenheid met ons ontwerp is de belichaming van Jimbai Ittai, de eenheid tussen paard en ruiter. Daarom voel je een connectie die je alleen in een Mazda kunt ervaren en lijkt een Mazda altijd in beweging, ook als hij stilstaat.”

Vakmanschap
“De Takumi, de vakmeesters van Mazda vormen mallen met de hand en een slijpsteen, die speciaal voor Mazda werd ontwikkeld. Er werden 12.000 steensoorten afgewezen, voordat deze werd goedgekeurd voor gebruik.
De Takumi kunnen staal afschaven tot 1/20e van de dikte van een mensenhaar. Door deze werkwijze leggen we een ziel in elke Mazda met maar één doel: mens en machine in perfecte harmonie,” aldus Tsuchida.

Reacties

Reactie wordt toegevoegd