Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

EEN KERSTGESTOORDE DAG

2.090 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 22 dec. 2016
Van dansen tot oliebollen verkopen en een kerstmannenloop, het is er allemaal op de Kerstgestoorde Dag in het Goese Lyceum. De opbrengst gaat naar arme meisjes in India.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Bokito 22 December 2016

dat hebben die meisjes vast nodig in dat verkrachters land, als ze maar niet hier heen komen.

Bokito 22 December 2016

Ik bedenk me nu ineens dat vrouwelijke vluchtelingen voor de verandering ook wel eens leuk zou zijn. Hier komen alleen mannen, lelijke mannen, met onaangepast gedrag.

Bokito 22 December 2016

Maar die vrouwen moeten dan natuurlijk gezinshereniging dus komen er nog een berg mannen...

Dutch lives matter ! 22 December 2016

En wat te denken van de nederlandse meisjes die ook gewoon hulp nodig hebben ? Denk anders maar aan dat minderjarig meisje dat gedwongen geprostitueerd werd in vlissingen, de instanties wisten er van, maar deden niets, de ouders kon het niet verrotten, die kregen er vast geld voor denk ik, Nederland is net India eigenlijk. Toch nog maar mooi aangepast aan het multi cultie sprookje.

truck of peace 23 December 2016

Welnee, meisjes moeten verkrachters of loverboy pooiers gewoon op armlengte afstand houden, anders zullen ze zelf wel aanleiding geven, aldus angela M uit Duitsland. Vast idem voor vrachtauto's die in eerste instantie zogenaamd een ongeluk krijgen, die moet men gewoon van zich af duwen met die 35 ton staal anders kunnen ze er niets aan doen hoor. We zullen er maar aan moeten wennen of onszelf aanpassen want dit is nu eenmaal niet te voorkomen als mensen zelf niet willen opletten en zomaar een beetje onoplettend in een afgezet voetgangersgebied lopen.