Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

JPeople uit Den haag > In Spijkernisse en in st niclaas

7.120 keer bekeken
jserle
Gepubliceerd op 6 dec. 2008
Filmpje uit 1978 In totaal heb ik zestien minuten acht kleur en acht zwartwit smalfilm en video Maar dit is maar 50 seconden weer als test.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jserle 06 december 2008

De rest moet ik nog even netjes afwerken voordat het een compleet toonbaar verhaal is.

jserle 06 december 2008

http://www.jesuspeople.nl/ De Jesus People De Jesus People ontstond in de jaren zestig in de Verenigde Staten van Amerika en is aan het einde van die periode overgewaaid naar Europa. Ze ontstond binnen de toenmalige hippiecultuur. In veel gevallen vormden de Jesus People op het protestantisme gebaseerde christelijke leefgroepen, waar een praktisch evangelie, zoals in het bijbelboek Handelingen beschreven, centraal stond.

. 10 september 2016

Ik ben ooit nog lid geweest van Jesus People. Ik vond de weekends in Sint-Niklaas (Regentiestraat) en Den Haag (Prinsengracht) gewoon heerlijk. Ik heb in die periode veel geleerd over mezelf en hoe ik sta in het leven en tegenover andngenbeeren. Ik wou dat mijn kinderen nog even onbevangen en onbevooroordeeld én leergierig waren als ik in de jaren 70..

Franky Vervliet 03 februari 2020

Wauw, leuk dit artikel nu te lezen! Ik ben net van een oudere generatie maar ben huidige trotse eigenaar van het destijds pand dat Jesus people gebruikte in de Regentiestraat te Sint Niklaas , België! Heeft er nog iemand meer info, verhalen,foto’s en video’s van deze plaats ? Jullie zijn allemaal welkom hier om de nostalgie nog eens op te herbeleven! [email protected] of 0476561256 , heb zelf ook al enige foto’s indien gewenst!