Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Uitspraak in zaak politiegeweld scholierenrellen

3.474 keer bekeken
TV Walcheren
Gepubliceerd op 25 nov. 2008
Uitspraak in zaak politiegeweld scholierenrellen.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

soor 27 november 2008

Ole werd geslagen om zijn lengte /uitstraling maar niet omdat hij werkelijk iets fout deed.hij verdient smartegeld! evenals alle toeschouwers van dit geweld.

Jaap van den berg 27 november 2008

Proportioneel geweld oke. Afgezien van de kennelijk aan elkaar geplakte stukjes film zodat het alleen lijkt alsof de agenten niet anders gedaan hebben dan slaan,vraag ik mij af waar de grens ligt.Ik hoop niet dat de politie nu gaat toekijken. Maar dan zijn er zoveel burgers en vooral de media die mij zullen beschermen.

peter 28 november 2008

Iets van twee kanten...Een puber die meegesleept wordt door zo'n protest,een agent die op dat moment iets verder gaat door de situatie,jammer dat een rechter ze niet allebei gewoon een fikse uitbrander heeft gegeven. Case closed, simpel !

piet 28 november 2008

ik weet niet wat soor met haar reactie wil berijken,maar das natuurlijk de grootste onzin die er is.Ik ben van mening dat de politie niets te verwijten valt.Die mensen doen hun werk,en dat word bijna altijd door de jeugd met scheldwoorden en andere zaken bemoeilijkt.Stel je zelf eens in de schoenen van een politieagent,en ga eens na of jij alles wat er geropen word zou pikken?? Ik vind dat ze in sommige situaties nog te doen en MOGEN !!!!!!!!!!!