Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

SLOOP SP IN SPÉ

4.595 keer bekeken
M&R
Gepubliceerd op 26 sep. 2011
MOTOR OPBLAZEN

15 reacties

Reactie wordt toegevoegd

. 27 september 2011

dom filmpje, domme gast op die motor, gewoon dom.

w 27 september 2011

leuk filmpje,leuke actie

sp rijder 27 september 2011

MOTOR OPBLAZEN ?? misschien heb hij meer succes met een luchtbed haha zonde van de motor! die sp's kunnen veel hebben, maar toch..

typisch 28 september 2011

typisch weer een motorrijder, weinig verstand.

Marco 28 september 2011

Ik vind het best zielig voor dat motortje. Ik zie ook aan ze koplampen dat hij niet echt gelukkig is omdat hij meer respect zou willen van zijn berijder.

Klaas 28 september 2011

Ik zie en hoor alleen maar iemand wegrijden op een motor? Niets bijzonders toch?

monicaatje 29 september 2011

kansloze verstandloze, nivo van nul.

Leon 29 september 2011

motor slopen doe je zo: http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/video/6381/Hillclimbing_Andler_Schonberg_2009.html ps: volgende keer in de versnelling, voorremmetje erbij, opschakelen en gaaaaan!!!!!!!

Roma 29 september 2011

Ik hou er ook niet van, maar wat 'n gefrustreerde reacties zeg van sommige, verveling zeker. laat iedereen doen wat ie leuk vindt en let meer op jezelf. Ga anders zuurkool uit de knoop halen in de sahara.

goldstrike 30 september 2011

Dan kan je net zo goed een burnout doen, dat ziet er tenminste beter uit

IKKE 30 september 2011

JEZUS WAT EEN GEFRUSTREERDE EN JALOERSE OF HERSENLOZE MENSEN LOPEN ER TOCH ROND ALS JE AL DIE REACTIES LEEST OVER DOM EN SUKKEL EN KANSLOOS DUUUH!? ZEKER ZELF EEN SAAI LEVEN EN JALOERS OP MENSEN DIE WEL OP STAP GAAN EN PLEZIER MAKEN

jack daniels 30 september 2011

motorrijders zijn ook zooo gay !

jeanette 01 oktober 2011

daar heb je weet zo een sukkel die er uitziet als een oude lul op een motor. maar goed dat ze normaal een helm op hebben. het zal niet voor niets zijn want ze weten zelf ook wel dat ze gewoon lelijk en asociaal overkomen.

Klaas 01 oktober 2011

Reacties als die van Jeanette en anderen hier maken dat je bijna zou wensen dat Nederland in 1 keer af zou zinken. Gelukkig zijn er nog altijd meer mensen die wel de moeite waard zijn.

jeanette 05 oktober 2011

@ klaas, wat let je ? spring jij maar in de noordzee. en @ ikke ikke ikke, gefrustreerd ? zoals belangrijk lopen doen met schreeuwende hoofdletters ? waarom voelt u zich trouwens aangesproken ? wie de schoen past.. want alles draait natuurlijk om uw ikke ikke ikke ego-tje ? als we u maar alstublieft willen zien, u smeekt gewoon om aandacht. en niemand kijkt natuurlijk naar gefrustreerde sukkels op motoren. zeker niet als ze een grote bek hebben en aandachtziek overkomen.