Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"ALTIJD BIJ DE POLITIE MELDEN"

1.432 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 21 okt. 2018
Moderne slavernij kent vele gedaanten, zegt Mariet den Ouden in 1-op-1. Het gaat van gedwongen prostitutie tot dwangarbeid. En het is geen ver-van-mijn-bed-show.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Dingeman 24 October 2018

Overheid en politie IS slavernij. En niet zo'n beetje ook! Dit weten steeds meer mensen. Steeds meer mensen die ontwaken en weer meer bewust zijn. De slavernij in Nederland is nog nooit zo extreem geweest, als nu, en zo stiekem en de mens zo onderdrukt. Via vele 'moderne' technieken.

Joop dB 25 October 2018

Dingeman, Kijk nog eens naar opsporing verzocht en naar berichten over terroristische groepen. Leve de moderne techniek die opsporing daarvan mogelijk maakt. Slavernij kan juist voorkomen worden door die techniek. Denk nog eens aan dat minderjarige meisje in Limburg dat vorig jaar als prostituƩ moest werken en waarbij door moderne elektronische techniek de bezoekers opgespoord konden worden. Maar je zou wel een punt hebben als je verwijst naar autoritair geregeerde landen waar leden van de oppositie ook door diezelfde technieken worden opgespoord en gevangen genomen.

Regenten cultuur 03 November 2018

Goes, destijds 2e VOC stad van zeeland, een cultuur die verheerlijckt moet worden volgens sommigen. De slaven zijn een gevolg, pak de oorzaak eerst maar eens aan