Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BETHO TRAINING EN ONTWIKKELING OFFICIEEL GEOPEND

2.838 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 2 mrt. 2017
het vroegere Nijverheidscentrum is samengevoegd met de B-flex van de Betho, en gaan samen verder als 1 afdeling.

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

feestende ambtenaren 02 maart 2017

Wat daar een dure pakken bobo's en pluche zetels rondloopt heeft in die tijd van dat "feestje" al meer aan salaris "verdiend " dan de hele betho bij elkaar in een jaar. Vanzelfsprekend wordt het gepresenteerd als geweldig project, zou ik ook zeggen als ik er dik aan verdiende. Maar wat wordt er verder nog in die gemeente gedaan aan werkgelegenheid behalve mensen be- en veroordelen op onzinnige geestdodende activiteiten en het verdringen van reguliere arbeid voor begunstigde commerciële relaties tegen een uitzichtloos uitkerings bestaan dat wel zeker in de gemeente Goes ver onder het bestaansminimum ligt ? Gelukkig is de voedselbank van Goes dan wel een doorslaand succes en recent ook aanleiding voor een feest en wat zijn ze toch allemaal goed bezig.

de geschiedenis herhaald 03 maart 2017

vroeger werd dan de schedelmaat opgemeten en gekeken of men een laag voorhoofd had of andere inferieure genetische kwaliteiten. tegenwoordig hebben we natuurlijk humanere manieren om mensen te testen en te be- en veroordelen.

walgelijk bedrijf 03 maart 2017

de betho is het meest walgelijke bedrijf waar je kan werken en er word met twee maten gemeten!!!! voorbeeldje:het is verboden om boodschapen te doen onder het werk....is logisch en begrijpelijk maar,de zogehete 'werkmeesters' doen hun boodschappen waar en wanneer ze willen. voorbeeld 2:er is een parkeerplaats bij de afd schoonmaak waar je niet mag parkeren maar,de afd chef( ging daar staan en ik zij dat dat niet mocht en,hij zzij letterlijk ''dat is het voordeel als je baas bent'' walgelijke lui om voor te werken en zonde van de arme lui die daar moeten werken want het lijkt haast op een dictatuur bij de afd schoonmaak.