Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"IK HEB PLEZIER IN DATGENE WAT IK DOE"

2.041 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 22 jan. 2017
Ben Verberk houdt met een speciale stofzuiger de straten van de stad schoon. Dat doet hij met veel plezier, vertelt Ben in 1-op-1.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

geen koorts, geen pret 22 januari 2017

Hoe is het met de ijsdikte in Goes ? Ik zag her en der al mensen schaatsen ? Maar nog of weer geen enkel initiatief om een veldje onder te zetten ? Het had gewoon gekund maar niemand steekt weer geen poot uit. Ook van de Goesse ijsvereniging geen bericht, ik vraag me af waarvoor die een subsidie rechtmatige vereniging zijn op kosten van de belastingbetaler als het hen toch alleen maar om belastingvoordeel gaat en ze met de ijskoorts niet te bekennen zijn. of te lui om hun schaatsbaan even onder te laten lopen. Wel was er dan zo een promotie schaatsbaantje vergelijkbaar aan een pierebad voor kinderen op de markt, met gratis stroomvoorziening van het gemeentestopcontact betaald door de belastingbetaler, die dan dik entree mag betalen. omdat de schaatssport promotie natuurlijk niet gratis is. En zelfs al ligt er gratis ijs ? jammer, daar wordt niets aan verdiend dus hoeft promotie ineens niet meer. Gemiste kansen zoals Goes altijd langs de kant er naar staat te kijken. Stel u een voor, mooie drone beelden van schaatsende mensen in de prachtige winter zon. Dat zou een Goes en schaatspromotie waardig zijn. Maar niemand doet niets.

Goestig 22 januari 2017

Nog even geduld. We hebben zonet de eerste schaatsers op de Oosterschenge gefilmd met de drone. Video komt dinsdag online.

Goes houdt niet van schaatsen 22 januari 2017

Dat is goestig. We zien er naar uit.

Aaron 23 januari 2017

dus op de oosterschenge kan geschaatst worden ? dan ga ik morgen gelijk daar schaatsen

Aaron 23 januari 2017

het zag er helemaal niet veilig uit vanmorgen. misschien vindt goestig het soms leuk om mensen door het ijs te zien zakken ? die zoekt zeker een mooie clickbait drone video van door het ijs gezakte mensen ? wat verdient die eigenlijk aan de reclame bij zijn internet gedoe ? geeft die dat wel op aan de belasting ? alles om maar op te vallen op het web voor reclamegeld. zelfs mensen op gevaarlijk ijs sturen. trap er niet in jongens en meisjes, het is helemaal nog niet veilig genoeg.