Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

STRAATPRAAT: HOE VIERT U KERST?

1.432 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 21 dec. 2016
Het is weer bijna kerst. Wij zijn benieuwd hoe jij de kerst gaat vieren. En is kerst nog het religieuze feest om te vieren dat Jezus geboren is?

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Coca Cola sponsors Xmas, Koop nu het happy Mc-hristus menu 21 december 2016

Kerst is: koopeuh koopeuh koopeuh, hebbeu hebbeu hebbeu, vreeteuh vreeteuh vreeteuh, in willekeurige volgorde. Ik als atheïst walg daarvan en zonder mij af van het christen feest der inhalige vraatzucht. Een betere vraag zou zijn, hoeveel bezoekers trekt de kerstmis in de kerk ? En hoeveel elke willekeurige zondag ? Ik denk dat daar het antwoord duidelijk uit naar voren komt.

Scheiding staat en gelovigen, doe je niet mee? dan moet je opdonderen, zegt rutte toch ? 22 december 2016

Vandaag in het NOS nieuws, er zijn nu meer atheïsten dan gelovigen. Glovigen zijn een minderheid verdeeld in nog kleinere div. splintergroeperingen zoals christenen, moslims, joden, enz. Het is dus tijd dat religie uit het wetboek wordt geschrapt, alle voordeeltjes van gelovigen in de staatskas blijven of ten bate van de grootste groep gaan. Minderheidsgroeperingen blijven voortrekken ten koste van het grootste collectief kan niet anders heten als pure discriminatie, op religie nog wel. Ik zou zeggen dat dat verboden moest worden, maar dat is het al. Gelukkig heeft de meerderheid aangegeven dat dit moet stoppen, want zijzelf hebben het al de rug toe gekeerd. Wie weet wat voor in een verkiezingsprogram van een of andere partij ?