Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"DE GEMEENTERAAD HOORDE BIJ HENK HOOGERLAND"

1.812 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 18 dec. 2016
Al vanaf zijn 19de is Henk Hoogerland actief in de politiek. Het hoort bij zijn leven, vertelt hij in 1-op-1. Henk neemt afscheid als raadslid maar blijft actief als fractievolger. Zo hoeft hij de politiek toch niet te gaan missen.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Goesenaar 18 december 2016

Verstand komt met de jaren. Jammer dat dit niet voor Henk Hoogerland geldt. Hij had natuurlijk al jaren geleden moeten stoppen met zijn raadswerk. Het is idioot dat je zo lang in een raad wilt en kunt zitten. Zelfs nu blijft hij fractievolger en staat daarmee vernieuwing en verandering in de weg. Raar dat die mevrouw op nummer 5 wel op die plek op de lijst mocht om stemmen te trrekken maar nu niet in de raad mag. Henk zal altijd een reden hebben om politiek actief te blijven. Omdat hij serieus vindt dat Goes niet zonder hem kan. Jammer voor Goes. Jammer voor de Partij voor Goes. De PvdA zal terecht blij zijn dat hij bij hen opstapte.

De Hamvraag 19 december 2016

En ? Is het er met al die niet veel moeite van Dhr Hoogerland al die decennia dan ook echt beter op geworden in Goes ?

PvdA, die zijn geschiedenis volgende verkiezing. 20 december 2016

@ goessenaar, maar als je verder niets kan en niet kan meekomen in het echte leven wordt je ambtenaar toch ? Al die jaren een dik ambtenarensalaris met alle opbouw enz. Dan gaat het er tegenwoordig heel wat anders aan toe dan toen. Nu mag men al blij zijn dat er nog wat te werken valt in dat Goes. Voor die buiten de boot vallen met de stoelendans om het beetje werk rest nu een aalmoes en de voederbank + dwangvrijwillige arbeid omdat de gemeente Goes zogenaamd geen geld heeft. Vreemd als je bedenkt dat die hoogerland toch van de PvdA was ? Nou ja, HIJ heeft er in ieder geval dik aan verdiend. Nu de PvdA klaar is in de politiek na hun kiezersverraad gaan we ineens van het pensioen genieten maar we blijven ons wel er tegenaan bemoeien. Alsjeblieft zeg. ZEKER geen stem van mij voor de PvdA meer, NOOIT meer. Ik schaam me kapot dat ik ooit een keer op ze stemde.

Rolf 20 december 2016

partij van dwang arbeid rofl !

Wat hebben jullie toch tegen ambtenaren ? Die mensen doen toch niets ? 28 januari 2017

Henk