Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Een spoorbak voor Goes?

2.490 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 18 jan. 2012
Mensen die in Goes langs het spoor wonen hebben last van de trillingen die treinen veroorzaken. Ze slapen slecht en hun huizen worden er niet beter van. Reportage: Jeffrey

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Bos 19 January 2012

jammer, maar natuurlijk gaat de economie voor. en wie in deze tijden denkt dat de gem goes geld over heeft ? nee, dat is verkwanseld door een al eerder wegens financiele fraude veroordeelde amtenaar, die oneervol ontslag had gekregen maar zo nodig "passende" arbeid moest en zou worden toegewezen. dus nu geen spoorbak meer. het geld is gewoon weg en op. stemt u vooral weer op de zelfde gemeenteraad volgende keer. alsof dat wat uitmaakt. mensen,, vergeet die spoorbak, die komt er nooit niet. wel zijn er tonnen voor het opknappen van een vuilstraatje bij het hoerenhok waar praktisch niemand doorheen loopt. dat weer wel.. maar ja, daar wordt natuurlijk dik geld verdiend..dus stoor u niet aan de "vooruitgang" en "priotiteiten" zoals de gemeente goes die ziet, zij weten wel wat best voor u is. u zal zelf aan de bak moeten om uw hok te verkopen als u er vanaf wil, en ook dat is weer goed voor de economie. wie weet, is er nog een kamer vrij in dat vuilstraatje ?

v.Sabben 19 January 2012

HR : Bos en andere gedupeerden ook ik hoor daar bij ,het is uiteraard een goede zaak te ageren tegen het ongemak van de trein . Een goede oplossing is het spoor verplaatsen uit GOES en evenwijdig met de A 58 laten lopen [ half N.L . lag overhoop i.v.m T.G.V] dus wat stelt deze aanpassing voor de 40 mil van de bak is als aanvangsbedrag . Met die verstande dat het vervoer v.d. personen in goede banen geregeld moet zijn. Ook naar de toekomst blijft deze ligging in GOES een probleem , voor het inkomend en uitgaand verkeer . Denk voor het ALGEMEEN belang .

Cor v.L. 20 January 2012

Jammer dat er als er een trein langskwam er een muziekje was te horen i.p.v. het geluid van de trein, maar inderdaad wat v.Sabben voorsteld zal zeker gezien de ontwikkelingen welke nog staan te verwachten er zeker aan gedacht moeten worden om de goederentreinen via een nieuw aan te leggen traject te moeten laten rijden.

jop 20 January 2012

Spoorbak komt er niet geen geld . Iedereen is voor meer werk in sloegebied ! En WAAR moeten al de goederen langs JUIST U heeft het goed geraden door Goes . Maar voor je dat huis daar kocht reden er toen geen treinen ? Jawel maar toen stoorden wij ons er niet aan . Nu wel want nu hebben we wat te klagen en kijk eens hoe zielig we zijn . GRRRRRRR