Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

ZWIJGEND PROTEST TEGEN SLAVERNIJ

2.336 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 17 okt. 2016
In de kledinghandel en sexindustrie is sprake van slavernij. Daarom wandelt er een zwijgend protest door Goes, om de slachtoffers een hart onder de riem te steken.

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Koop ook een slaaf 25 October 2016

Of al die oostblokkers in al die caravan's bie de boertjes op het erf. Net doen alsof het alleen in het buitnenland voorkomt of hier wel meevalt is gewoon bewust de slavernij in nederland negeren. Haast goedkeuren want je hoort maar zelden wat terwijl het stikt van de slaven hier. Maar ja, de economie mag nu eenmaal offers eisen en de zonnegoden zeggen dat dan het kwaad van de crisis toch echt weg zal gaan. Wachtende tot uw hoofd op het blok komt natuurlijk, zijn wij tevreden dat het boze weer effectief bezworen is. Immers, er wordt zelfs slavenarbeid ingezet, dus dat moet het toch wel goed komen zeker ? Vooruit ! Geen gesikkeneur, aan de slag ! Voor weinig tot niets, of bijleggen voor de eer. Tis net pokemon go! je kan scoren door ze gevangen te nemen en ze voor je te laten vechten, en je komt verder als je gewoon alles koopt omdat er voor moeten spelen te veel moeite is.

Zwarte Piet 25 October 2016

Of kijk eens bij orionis en aanverwante strafinrichtingen...

Anders ga je in de zak en krijg je met de roe 29 October 2016

En kijk hier eens hoe normaal slavernij in dit land eigenlijk is: Kindslaven, dat mag gewoon. Zwarte piet natuurlijk niet want die wordt onderdrukt door een blankes kerkregent (die van kleine kindertjes geniet) Nou, dan maar blanke kindslaven, daar kan toch niemand wat over zeggen ? Want blankes doen zoiets niet dat weet iedereen dat blankes niet of nooit gediscrimineerd worden maar altijd bevoordeeld zijn t.o.v. andere bevolkingsgroepen. http://nos.nl/artikel/2140223-nrc-kerkgenootschap-laat-12-jarigen-werken.html

d 13 November 2016

We zijn allemaal slaven. Zolang er een overheid is (die is ontwikekld om van mensen slaven te maken) en andere machten die zich boven mensen dwingen te staan en mensen dwingen om naar hun te luisteren en ze anders extreem te mishandelen, wat ze overigens dus al constant bij iedereen doen op vele manieren (zie bijvoorbeeld chemtrails, haarp en de vele manipulaties vanaf de geboorte al). Zolang er een overheid is en andere machten die ons dwingen hun bezit te zijn, is er vollop slavernij. En het is alleen maar erger geworden.

d 13 November 2016

Moderne slavernij is dit hele systeem. En zeker wanneer je er niet in past maar toch gedwongen word, ondanks dat je het niet kan. En de vele mensen weten niet eens dat ze slaven zijn. Het is er vanaf de geboorte al ingeramd. Op school, via de wet, enz. En wanneer je niet luistert naar de slavendrijver en zijn opdracht niet nakomt, dan maakt deze je af, mishandeld je, pakt je geld af of sluit je op. Wat gewoon iedere dag bij iedere dag gebeurt doordat zijn leven bepaald en overal bezit over heeft genomen en mensen bang en klein gemaakt. bezit over natuur, enz. En mensen gemanipuleerd dat het nodig is dat de slavendrijver moet bestaan. terwijl dit uiteraard een illusie is. het heeft alleen maar problemen opgeleverd en niets opgelost. En niemand is er gelukkiger of gezonder van. Zie bijvoorbeeld het verschil met nog maar 20 of 50 jaar terug. En er is en word heel veel gelogen over de geschiedenis, over alles eigenlijk. manipulatie tot en met. Door elites en de macht. Waar wij allen slaven van zijn. Moderne slavernij? Dat is nu en hier, overal. En JUIST ook in Nederland. Vollop.

LV 17 November 2016

Dat ze tijd hebben om te demonstreren ik moet gewoon werken maar die grijze wollen sokken lui natuurlijk niet.Ga werken of wat nuttig doen .