Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

TERRORMEEUWEN TEISTEREN GOES-OOST

8.307 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 30 mrt. 2015
Meeuwen voelen zich thuis op de platte daken van de scholen in Goes-Oost. Vanaf deze nep-duinen terroriseren ze met hun lawaai de buurtbewoners. Dat gaat veranderen. Scholieren krijgen voorlichting: geen eten op straat gooien. En een valkenier gaat de meeuwen respect bijbrengen.

14 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Terror oma's 30 maart 2015

Ik denk die scholen staan daar al vele meeuwen generaties en de leerlingen gooien daar al sinds het begin hun boterhammen van mammie weg om in dat frietkot lekker gezond te lunchen. dus nestplaats en 5 dagen per week gratis lunch voor die meeuwen. Die krijg je echt nooit meer weg daar, dat zit ondertussen in hun DNA. Maar die meeuwen zaten dar dus al ver voor die klaagdames daar kwamen wonen dus ik stel voor dat ze zelf weer verhuizen i.p.v. de hele wereld naar hun eigen wensen aan te passen. Tis toch belachelijk,eeb vogel legt een ei en dat is dan terror tegenwoordig. Weet je, ik vraag me af of er nog zo lichtzinnig en achterlijk met het woord terror omgegaan wordt als nederland straks slachtoffer is geworden van een echte terreur aanval. Of doen we dan gewoon dat het een ongelukje was ? Tot zover vind ik iedereen die lekker polulistisch terror terror loopt te schreeuwen gewoon een zwakzinnige, met zoiets spot je niet als je je volle verstand hebt !

terror oma's 30 maart 2015

de terreur van de imbecielen dus

jaja. 30 maart 2015

Je woont daar dus zelf niet. Makkelijk praten. Het is een Giga plaag, duiven en meeuwen in stedelijk gebied. En maar blijven voeren.

Tibor Vogelaar 30 maart 2015

Zorg dan dat er niet gevoerd wordt! O, ik snap het, het gaat om mensen die voeren en dan de vogels de schuld geven van wat eigenlijk niks met dieren te maken heeft!! En dan ook nog dat vreselijke woord gebruiken. Hou toch eens op! Je hebt je verstand toch niet voor niks gekregen!!

ach 30 maart 2015

ach, dat praat je mongolen toch niet aan het verstand...

euro knaller 30 maart 2015

wie is die knappe presentator

cry wolf 30 maart 2015

je zou bijna gaan hopen dat iedereen die terror terror roept zelf slachtoffer wordt van echte terreur.

P. 31 maart 2015

Zwakzinnige, imbecielen, mongolen, en die laatste fraaie opmerking van cry wolf: tjonge jonge, dit zijn tegenwoordig de normale reacties. Je verdiepen in het onderwerp is er niet meer bij, het is enkel schelden wat de klok slaat.

Drs. P ? 31 maart 2015

Terror nep journalisten schreeuwen terror van de daken. en @ P. als je terreur schreeuwt dan krijg je waar je om vraagt. Alsof schelden ook maar in de buurt komt van terror, die mensen hebben wel met terror meeuwen van doen hoor ! Dat is hartstikke serieus, daar maak je toch geen grapjes mee ? dat is veel erger dan schelden hoor ! die mensen moeten daar 24-7 mee leven en u maakt grapjes over een scheldwoord, echt erg onsmakelijk ! Heeft u geen menselijke emoties of gevoelens ?

P. 31 maart 2015

:)

de Polderhork 02 april 2015

Ik vind ook de spot drijven met de emoties van de nabestaanden van een terreurdaad door die daad te vergelijken met een vogel die gewoon zijn normale natuurlijke gedrag vertoond echt volledig smakeloos en beneden elk pijl. Maar helaas, dat is wat de vrijheid van meningsuiting voor sommigen betekend, dat ze zo bot, beledigend, hufterig en sociaal onaangepast mogen overkomen als ze zelf willen. Enige emoties van een ander zijn natuurlijk daar aan ondergeschikt, dat is nu eenmaal het recht dat ze denken te hebben. Het recht tot beledigen en kwetsen welk ze vurig verdedigen als vooral hun eigen persoonlijke vrijheid die een ander die ze tot op het bot kwetsen vereisen te respecteren. viva la liberte !

Emile Ruttelband 02 april 2015

Men moet natuurlijk wel meeparticiperen met de vrijheden die ons toffe landje rijk is. Het is juist een voorrecht om daar gebruikt van te maken. Tsjakkaa !

Gul 04 april 2015

In juni beginnen ze vreselijk te schreeuwen, maar het is nu april.....

Hitchcock syndroom 04 april 2015

is er geen trauma hulp voor die slachtoffers die zich heel het jaar geterroriseerd voelen door 6 weken waarin die terrormeeuwen hun terreurbroedsel grootbrengen ?