Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DE EURO 95-PRIJZEN IN GOES

3.320 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 29 apr. 2016
Wie tankt vraagt het zich wel eens af: wat is de prijs bij andere pompen? We hebben ze -op 28 april- voor jullie op een rij gezet.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Goose 29 April 2016

andere pomp in america, 1,26 dollar voor een hele gallon (3,7 liter of zoiets) ? pomp in kuwait, 25 cent de liter, ja, ik vraag me wel eens af waarom we hier zo genaaid moeten worden. Maar als pvda aanhang weet weird zelf vast wel waarom dat kwartje van pvda kok er nooit meer vanaf is gegaan zoals de plechtige pvda belofte toen ging ?

kees 14 May 2016

Als ik zo de prijzen zie in het filmpje is dat Goes Noord de duurste is. De Baar (ook Shell is al 2 cent goedkoper en de Meeuw, Agriland en JB zijn gelijk aan prijs 5 cent goedkoper als Goes Noord. Wel moet ik er bij zeggen dat ik als ANWB lid met mijn pasje 6 cent per liter goedkoper uit ben in Goes Noord en bij de Baar. Of ik bij de andere ook 6 cent korting krijg via de ANWB weet ik niet, Moet ik nog eens nalezen

Herrie 23 May 2016

Het kwartje van Kok hebben we wel degelijk terug gekregen. Er zijn na uitvoering een aantal jaren geen accijnsverhogingen toegepast zodanig dat dit kwartje ruim terug geven is. Overigens heeft men het altijd over het kwartje van Kok, maar bedenk wel dat staatsecretaris Marius van Amelsvoort (CDA) de uitvoerder van het plan was. M.a.w. zowel PVDA als CDA waren daar beide verantwoordelijk voor. Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kwartje_van_Kok.

j. Gijs 31 May 2016

In Belgiƫ is ze. 25 euro. Cent goedkoper