Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

RAMEN WASSEN VOOR EEN CRUYFFCOURT

2.398 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 24 feb. 2016
In Goes Noord willen jongeren een Cruyffcourt, een kunstgrasvoetbalveld met een hek er om. Kost 110.000 euro. De helft is al binnen, de andere euro's proberen ze met sponsoracties als ramen wassen bijeen te brengen.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Mafifa 24 February 2016

Jongeren kan je beter niet blootstellen aan die voetbalmaffia cultuur

Kindslaaf 24 February 2016

Dat is inderdaad veel geld, vroeger haalden we een bal bij de speelgoedwinkel voor een paar gulden en moesten we maar in het park gaan spelen, tussen de hondenstront. nu moet er eerst vele duizenden euro's over de balk want anders worden we ontevreden, klagerig en gaan we moeilijk lopen doen. Zeker in de hoop dat ze later multimiljonair worden van die voetbal en toekijken vanaf hun stapels geld hoe zij kinderen laten werken om uiteindelijk de gratis reclame van de merchandisinglijn te besparen. Natuurlijk een groot deel op de kosten van de belastingbetalers, want miljonairs moeten nu eenmaal voor honderden miljoenen hulp krijgen van de overheid om de jeugd gezond van de straat te houden. Want dat kan de overheid zelf niet regelen zonder de zakkenvullersclub. Wie gelooft hun nog ?

Freddie 25 February 2016

Moet het niet zo gaan als met het speelveld waar ik woon. ik zie de grasmaaier van de gemeente vaker als de kinderen

Tis Cruijffcourt niet Cruyffcourt. "Als ik zou willen dat je het begreep, dan had ik het wel beter uitgelegd." 27 March 2016

Marco