Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BIJVAL VOOR PLANNEN SLOT OOSTENDE

6.141 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 22 dec. 2015
Slot Oostende wordt horeca, bierbrouwerij, attractie en feestzaal. Een in de tuin gevonden scherf herinnert aan een prettige kant van het middeleeuwse leven in een Goes kasteel.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Bier Bier Bier, is wat ik hoor 02 January 2016

Ik snap niet waar dat geld vandaan moet komen ?

John 11 January 2016

1

John 11 January 2016

1

ikzelf 12 January 2016

De gemeente moet eens goed kijken naar de gedetailleerde uitvoering van het plan, op de getoonde tekeningen staan wat meer gebouwen ingelijfd dan alleen het veldje van de scherf en als ik het goed heb zitten daar een aantal andere goedlopende bedrijven in EN zijn het monumentenpanden waar op tekening ineens een aantal grote tanks in gepropt worden. We krijgen dus een drankfabriek in de binnenstad, met het bijbehorende vrachtverkeer, stank en geluidsoverlast en die drankfabriek heet "slot oostende". Voor de vorm is er een terrasje en een proeverij, verder is het gewoon een ordinaire brouwerij met alles erop en eraan. Fabrieken horen op een bedrijventerrein! Maar de gemeente Goes ruikt geld en dan is alles geoorloofd..

PeterO 01 February 2016

U ziet de binnenstad liever als een museum, neem ik aan? Liever een mooie brouwerij in de stad, waar zoiets hoort. De huidige horeca heeft toch ook vrachtwagens nodig voor de bevoorrading? Waarschijnlijk zal een flink deel van de bieren elders worden gebrouwen.