Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"ZE ZIJN ERG WELKOM"

1.976 keer bekeken
Goestig
Gepubliceerd op 6 dec. 2015
Janneke Slabbekoorn vertelt in 1-op-1 over de taallessen die ze geeft aan vluchtelingen en het webblog dat ze daarover bijhoudt.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 07 december 2015

https://www.facebook.com/levenalsvluchteling/ zit achter een muur voor mij kan het niet lezen....... Waarom geen VRIJ open blog? Waarom een vluchtelingenblog op een besloten community? Waarom niet voor iedereen toegankelijk? Mischien vandaar nog geen tegengeluiden....wel zo veilig:) Ze zijn erg welkom zegt de buurt niet wetende dat er nog 150 nederlandse kinderen jong volwassenen ook in dat huis wilden.(en die ze dus laten vallen ten koste van het oorlogsapperaat) En ook nederlands staatsburger zijn. Had leuk geweest als mevrouw ook de oorzaken van de oorlog had kunnen uitleggen via hun ogen. Of welke oplossingen ze hebben voor het conflict. nee geneuzel in de marge weer. Waarom kwam de man eerst en de vrouw later hoe werk dat dan? Wat is de gedachte daarachter of zijn dat te serieuze vragen?

Retour 07 december 2015

ze kunnen straks gewoon terug dus er hoeft geen taal geleerd te worden want hun toekomst ligt hier niet. En wat verdient die dame hieraan of hoeft die soms niet te werken ? En bovendien, Goestig, het PvdA propagandazender en dus voorvechter van nog veel meer asielzoekers, waarom regelt de PvdA taallessen dan niet in den Haag ? Kost het dan te veel ? Ondertussen komen steeds meer mensen in diepe schulden door het kabinet die ze het leven onbetaalbaar maakt, wat vinden ze er zelf van ? Of is het gewoon PvdAsielzoekers en alleen nederlanders moeten participeren door vooral veel te betalen en geen cent over te houden? Nou PvdA, vertel maar eens ... Want jullie doen volgende verkiezingen toch niet meer mee.

echte killers 07 december 2015

Goed gezegd job, PvdA, bloed aan de handen...

liefdadigheid begint THUIS 08 december 2015

https://www.youtube.com/watch?v=vhjC4nXs2sE Dus niet eerst met wildvreemden van heel ver weg die je helemaal niet kent, maar met je eigen familie, vrienden, kennissen, buren, je omgeving, je gemeente, met je eigen maatschappij dus ! niet die van een ander die zelf ook van de problemen van zijn naaste wegliep nadat die zelf zijn eigen land naar de klote hielp omdat het daar arabitsche lente was.

job 10 december 2015

Olieprijs stijgt oorlogapperaat komt op stoom. Zijn we voorbereid? Of nog aan het consumeren???:)

job 25 december 2015

Defensie met 100 miljoen omhoog......we gaan de goeie kant op.

Bumper; 08 januari 2016

mijn stembiljet in snippers retour naar de afzender, en denk er sterk over om te emigreren , want hier telt de Nederlander niet meer mee, alleen voor braaf je belasting te betalen kennen ze je nog. Nee dan dat spul wat er nu allemaal binnen komt daar moet je het van hebben. Ik zou eerst mijn vrouw en kinderen in veiligheid brengen, en dan terug keren om te vechten voor mijn land, in mijn ogen zijn al de gasten gewoonweg allemaal lafbekken. bah om van te kotsen. bumper;

piet 11 januari 2016

taallessen?????? laten we de zaak niet flessen niet nodig....terug naar eigen land wij willen veilig naar het strand denk na....denk na....

Harm 11 januari 2016

O.....piet.....dat vergeet ik niet je hebt gelijk!!!!!