Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

DIGITAAL IN DE WIJK

4.019 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 20 nov. 2015
Op de Digimarkt in de Erasmusflat komen vooral ouderen zich informeren over computers. Ze moeten wel want het leven wordt steeds digitaler. Maar ze krijgen hulp (€).

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 20 November 2015

Lol leer hoe het vee zichzelf naar de melkrobot toe kan brengen... burgerservicenummer IBAN DIGID. en melken maar, ze werken er zelf hard aan mee:) Maar waarom moet er digitale ondersteuning geboden worden. je bent toch vrij om niet digitaal te zijn of.......................

job 20 November 2015

mevrouw dat zijn maar incidenten...We komen in contact met Linda voor ons dossier ‘Zorg in de gemeente’. Ze belt ons naar aanleiding van ons onderzoek naar de privacy-schending van kinderen en jongeren die jeugdhulp krijgen. Linda heeft een kind dat jeugdhulp krijgt via de gemeente. Op een dag krijgt zij ineens een email van een medewerker Jeugd- en Gezinshulp met wie zij vanwege haar dochter al eerder mailcontact heeft gehad. Aan de e-mail hangen de medische dossiers van twee kinderen, en gegevens over hun gezinnen, die zij helemaal niet kent. De e-mail is duidelijk niet voor haar bedoeld.

cyberjunkies 21 November 2015

iedereen moet gechipt en gedigitaliseerd opgeslagen, geclassificeerd, getest, geëvalueerd, besnuffeld, in de kont gekeken, aan de halsband mee getrokken enz. terroristen moeten verplicht het recht hebben vrij te reizen binnen europa zonder al die dwangmaatregelen, want verschil moet er nu eenmaal zijn, toch ?