Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

BLOEMEN VOOR MEVROUW LUIDER

2.862 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 22 okt. 2015
Mevrouw Luider kreeg woensdagmiddag een bos bloemen van wethouder Alssema: ze is de 9000-ste deelnemer aan de Ruilwinkel.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

rukwinkel 22 October 2015

met 60 asielzoekers die zich per dag inschrijven lijkt mij de kans dat een blanke nederlander toevallig de 6000ste is zeer onwaarschijnlijk. Dat zijn maar een paar inschrijvingen per week. de 5000ste was ook al doorgestoken kaart en gewoon een bekende/kennis. Het is een broeinest van criminaliteit, corruptie, hebzucht en discriminatie die ruilwinkel. Burgers van Goes mogen dit allemaal betalen.

smerig Goes 22 October 2015

"erg dankbaar" dat de huurders van de RWS, meestal zelf minderbedeelden, collectief de kosten voor het pand mogen ophoesten, want blijkbaar doet de gemeente dat dus niet. Wat doen die balkenendenorm gemeenteklerkjes daar dan ? mogelijk gemaakt door alleen maar arme mensen die de kosten mogen dragen ? Faar hoeven de grootverdieners van de gemeente die bulken van het geld dan niet meer aan bij te dragen. Een sigaar uit de doos van de arme kant, wat gul zeg ! van de gemeente die alleen maar profiteerd van de ellende en armoede. de huurverhoging gaat zeker wel weer gewoon door ? Tja, de kosten zijn ook zo hoog...

blankes niet welkom 24 October 2015

Vreemd, eerder lees ik berichten dat er zoveel asielzoekers komen dat de reguliere vaste klant er niet meer in kan en gezegd wordt dat ze dan maar weg moeten blijven, waar zijn die dan in dit filmpje ?

doorgestoken pluim in je kont 24 October 2015

Aha, ze was getipt door haar buurvrouw, die zelf vrijwilliger bij de ruilwinkel is en dus weet wanneer precies er hoeveel inschrijvers zijn.