Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

"BEZUINIGINGEN MOETEN IN EVENWICHT ZIJN"

5.452 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 25 apr. 2015
Johnny Lukasse, fractievoorzitter van collegepartij SGP/ChristenUnie, wil graag praten over de 'homo-vlag' en kondigt in 1-op-1 aan dat Goes ook gaat bezuinigen op sociale taken.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Martin van der Maas. 25 April 2015

'Neutraal' vlaggen !! Een gemeente moet en mag zich niet bezig houden met allerlei poespas zoals een homovlag.

neen dank u ! 26 April 2015

en dat was het einde van goestig voor mij,

wat een enge man 26 April 2015

die kerel wordt aangesproken op zij titel als raadslid en op het succes van zijn partij dit jaar. En waar denkt deze persoon als eerste aan ? juist, zijn persoonlijke successen. "neen meneer, dat interesseert ons helemaal niet". Totaal wars van dat hij aangesproken wordt op zijn functie, kan ik niet anders denken dat deze man zijn prive en werk helemaal niet in evenwicht zijn en hij eigenlijk het verschil niet eens weet. Wat nog schokkender is dat deze man die eerst aan zichzelf denkt dan over sociale zaken gaat dan pas na dat die aan zijn eigen successen dacht even tussen neus en lippen meld dat hij alle onsuccesvolle goessenaren wel even een flinke bezuiniging op gaat leggen, dat waarschijnlijk in zijn ogen een persoonlijk en professioneel succes is. Sorry, ik wil niet weten wat voor wereld dergelijke egoisten op sociale functies plaatst. Helaas is het toch wel de werkelijkheid in Goes.

Riwa9 28 April 2015

Dit is nu echt de CU ! Christelijk tot op het bot voor zichzelf, maar.....puur A-Sociaal voor mensen aan de onderkant van de samenleving !!! Een grote mond over Euthanasie- maar intussen Ouderen-en zieken het bos in sturen !! Lukasse moet de parabel van de BARMHARTIGE SAMARITAAN en de SCHRIFTGELEERDEN maar eens goed lezen !! Deze man straalt enkel IJSKOUDE arrogantie uit richting samenleving !!!!