Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PASSIE TROTSEERT STORM & REGEN

3.893 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 29 mrt. 2015
250 vrijwilligers voeren zondagavond de Passie van Kloetinge op. Het evenement begin een half uurtje later door het slechte weer maar is dan te volgen op een groot scherm bij de Geerteskerk en live op internet. Ondertussen wordt een groot kruis door Kloetinge gedragen.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Els Hofland v.d. Meeberg 30 March 2015

Is dit nu het Christelijke Zeeland. Dit God-onterende passiespel is verschrikkelijk. En kom nu niet met verhalen dat door zo'n opvoering de niet-gelovige mens in aanraking komt met Gods Woord en met de betekenis van Goede Vrijdag en Pasen; dit kan ook op een heel andere manier. Zo kan en mag het lijden van die gezegende Heere Jezus niet uitgebeeld worden; dit is sensatie. Bij het lijden horen geen dansgroepen. Niemand kan het kruis, ook niet figuurlijk< dragen. Alleen Christus en Simon van Syrene hebben dit gedragen, Hij heeft geleden voor ons en dit kan niet in een spel worden nagebootst. Let wel, ik ben geen haar beter (en veel slechter) dan de organisatoren maar......dit MAG niet!

popie jopie 30 March 2015

wat een terror overlast zeg !

Corina 30 March 2015

@Els Hofland v.d. Meeberg....Van welke planeet bent u gekomen? U was er gisteren niet bij, vast niet, want dat mocht u niet. Ik als gelovig mens, weet zeker dat dit wel mag en dit is mede versterkt gisteren door het gaan liggen van de wind en de rood oplichtende wolken achter het podium tijdens de dans van de kruisiging....Kom op zeg! Dat u op internet zit....hoe modern...mag dat dan wel, u kunt veel te veel op internet vinden wat u slecht zou kunnen beïnvloeden, dus komop...gauw die pc de deur uit!

het zal wel weer niet 30 March 2015

och ja, fijn ruziende gelovigen, kan het ook anders ? altijd gezeik met dat soort lui. Ik snap niet dat het niet verboden wordt in het openbaar. Leer eerst maar eens respect voor een ander opbrengen, wie weet krijg je het dan ook ooit nog eens terug.

ID&T 31 March 2015

het zijn altijd de zelfde ja ..... maar wat willen ze ? een hele processie van provocatie speciaal door heel het dorp zodat iedereen die er aanstalten aan zou kunnen nemen het toch zeker wel gezien moet hebben, en jawel, beet. als ze maar kunnen ruzien, vechten en oorlog maken. Want religie zonder anderen lastig te vallen schijnt niet te kunnen. Voor de eigen beleving lijkt het zelfs nodig en vereiste van hun religie om de rest van de wereld dwars te liggen. En waarom is het toch zo een ellende op deze planeet ? duh, ik weet het ook niet hoor.

t 31 March 2015

Het was prachtig wij dit en de gereformeerde hebben d`r eigen ding dat gezeur altijd door die lui laat ze allemaal in een sekte gaan wonen daar zijn ze beter af Het was in een woord GEWELDIG !!!! en zeer goed georganiseerd

veldeko 31 March 2015

Belachelijke vertoning!!! Schaamteloos!! Moest verboden worden deze spotternij!! Ik weet zeker dat onze Lieve Heer daarboven zijn hoofd schud, en meewarrig lacht, vol medelijden, met deze soort van mensen die niets beters te doen hebben!!!

veldeko 31 March 2015

Bekijk ook even het volgende filmpje!! https://youtu.be/7vnCLpKLpZM Misschien iets voor volgend jaar in kloetinge!! GOD ONTEREND!! ja dat is een ding wat zeker is!! Uit op sensatiebeluste heiligschennis!!

veldeko 31 March 2015

God kan en mag op generlei wijze afgebeeld worden, ook zijn Zoon niet!! Vraag me af of al die mensen die daar waren ooit al eens een bijbel in handen hebben gehad, zo te zien NIET!!, slechts de donald duck misschien!! Dit alles is al volbracht, en hoeft de mens niet meer te doen, of na te spelen!! In een woord VERSCHRIKKELIJK, en ook zielig!!!