Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

POLITIE RIJDT MET SLAKKENGANG OVER A58

5.111 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 24 mrt. 2015
De politie voert vandaag actie voor een betere CAO en behoud van pensioenrechten. Dat doen ze door met een slakkengang van 60 kilometer over de A58 een retourtje Breda-Goes te rijden.

13 reacties

Reactie wordt toegevoegd

A,Zuurveld 26 March 2015

Dat moeten wij niet doen zo toeteren en langzaam rijden. dat brengt het verkeer in gevaar en daar krijg je een boete voor.

Carla 27 March 2015

Gossie, ik heb nog nooit zoveel politie in Zeeland gezien.

Quint Essens 27 March 2015

Is in Terneuzen niets van te merken, hier wordt gewoon geflitst en gelazerd als gebruikelijk...

Larryart 27 March 2015

Bij hun volgende loonstroken zou er best een extra inhouding bij kunnen zijn....voor de brandstof kosten !!!!!! die RUTTE heeft het duidelijk verteld....wij moeten allemaal aan de PARTICIPATIE MAATSCHAPPIJ meedoen ................

Acab 27 March 2015

Hopen dat deze varkens geruimt worden of zichzelf tijdens hun dienst kapot rijden tegen een boom stelletje hoerenzonen.

Yana 28 March 2015

Een zwaar ondergewaardeerd en verantwoordelijk beroep met risico waarvoor mensen fatsoenlijk betaald dienen te worden. Men zou zich wat minder bezig moeten houden met bonnen uitschrijven voor vaak onbenullige dingen, temeer omdat we allemaal weten dat het als inkomstenbron wordt gehanteerd. Dat is burgertje pesten, kweekt weerzin en soms haat, heel dom!

http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/video/21506 28 March 2015

Acab, je bent zelf een psychiatrisch gestoord iemand, door zoiets waanzinnigs te schrijven hier. Je moet in Emergis op de gesloten afdeling in een isoleercel geflikkerd worden. Ga terug naar jouw eigen klote land, als je het hier bevalt. Het zijn politiemensen en jij bent zelf een varken. Ik begrijp echt dat de redactie van Zeelandnet.nl niet, dat men zulke psychopathische teksten uitgesproken door die halve zool Acap, zomaar verspreid, via dit medium. Ik vind dit van Zeeland heel erg onbeschoft en asociaal zelfs. Sjaak van der Stam.

http://www.zeelandnet.nl/video/bekijk/video/21506 28 March 2015

Sjaak van der Stam, die psychopaat genaamd Acap met zijn aso uitlatingen, moeten ze met kop en kont en zijn uitkering onmiddellijk stoppen, paspoort innemen en op een onbewoond olieplatform midden in de Noordzee dumpen en laten creperen. Hij is zelf nog minder dan een varken, die gedraagt, zich nog normaal. Maar dit Islamitisch getint varken, moeten ze onmiddellijk dumpen en arresteren inzake belediging van Politiemensen. Ja, die politiemensen hebben gelijk. We hebben hier te maken met een compleet door de overheid geregistreerde Nationale Politie, wat volledig uit de hand is gelopen en onnodig veel miljarden euro's kost. Ik vind het een onbegrijpelijk iets, dat zoiets psychopathisch zomaar door Zeelandnet.nl wordt geplaatst. Jullie bij Zeelandnet. moeten deze lieden weren van die forum. En jullie automobilisten, jullie wisten dit van te voren, had je maar binnendoor moeten rijden, miskukkels... Sjaak van der Stam.

discriminatie ! 28 March 2015

nix ervan, allochtonen als acab zijn een ware aanwinst voor onze economie )nerderlanders = lui) en een culturele verrijking (nederlanders = dom) Dat is wat den Haag zegt en u allen heeft daar zelf voor gestemd. (ja, ook die PVV meeloper)

ineke 28 March 2015

echt ik begrijp bovenstaande reakties niet. wat heeft elkaar beledigen te maken met een reactie op de politieactie?? Beseffen jullie wel dat deze mensen soms toe moet laten dat ze voor rotte vis uitgemaakt worden? ook ik ben het vaak niet eens met het politiebeleid maar dat neemt niet weg dat zij eigenlijk altijd opgeroepen kunnen worden als er zich een gevaarlijke situatie voordoet. persoonlijk ben ik van mening dat er met meer waardering en respect voor de politie, zij ook meer gemotitiveerd worden en niet de kapotte achterlicht politie meer wordt genoemd. het is nu eenmaal loon naar werk en gezien de arbeidslast mag er wat mij betreft best een paar % bij hoor. Overigens is een klopje op de schouder maar een paar wervels verwijderd dan een schop onder je kont, maar het werkt zo veel beter

ineke 28 March 2015

O, en larryart ik hoop voor jou dat er nooit iemand uit jou familie bij de politie zou gaan, je zou dan zoveel woorden terug moeten nemen. maar helaas het gesproken of geschreven woord, is helaas voor jou niet, niet verdwenen, wees dus maar voorzichtig met wat je zegt. het zou weleens een boemerang effect kunnen hebben!

terror 30 March 2015

wat een terror politie

sjaak uit een boom 06 April 2015

Sjaak van de stam je zeikt wel over acab maar kijk je eigen reactie is je bent zelf geen haar beter dus hou eerst is een spiegel voor je eigen kop voordat je een ander demonoseert randdebiel!