Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Burgemeester leest voor

2.979 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 19 jan. 2011
Vandaag was het Nationale Voorleesontbijt. Reden voor burgemeester Verhulst van Goes om in Amicitia te Kloetinge de kinderen van peuterspeelzaal het Terpje voor te lezen. Niet in pyama maar wel met ambtsketting. Reportage: Bram & Roy.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Bram V 20 januari 2011

wat een belachelijk muziekje... Niet echt een muziek dat met kinderen te maken heeft of waarvan je vrolijk wordt

Goes TV 20 januari 2011

Het nummer heet 'Read me to sleep'. En omdat het een Voorleesontbijt betreft vonden we het toepasselijk.

gezellig 21 januari 2011

Inderdaad.. De muziekkeuze geeft de indruk dat dit een reportage betreft over de tragische dood van Verhulst samen met 16 kinderen na een meteorietinslag op Amicitia. 'Een terugblik'.

Geert 25 januari 2011

Jammer dat klassieke muziek dit soort reacties oproept. Het is een mooi nummer en gezien de titel erg toepasselijk.

gezellig 27 januari 2011

De opmerking werd geplaatst dat klassieke muziek het soort reacties uitlokt zoals bovenstaand. Maar dat lijkt me een misvatting.. Het is de combinatie van het beeld met de muziek sámen wat de reactie te weeg brengt. Dat is heel wat anders. Of het een mooi nummer is, daar mag iedereen het zijne van denken gelukkig. Klassieke muziek is het feitelijk niet, het is puur filmmuziek van de redelijk goede filmmuziekcomponist Gabriel Yared. Of het toepasselijk is.. Het is een stuk, geschreven voor de film The English Patient, vol drama, vol liefde, hier en daar een traan. Dat is niet het eerste wat ik denk bij een gezellig voorleesontbijt. Dat de titel wél past bij het thema; OK, dat is waar. Maar dat ontgaat elke kijker natuurlijk.