Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kind van het licht

4.204 keer bekeken
paled
Gepubliceerd op 23 dec. 2013
Een bijzonder mooi kerstlied om even bij te mijmeren.

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

chris 23 december 2013

Mooi! Bedankt voor het plaatsen en goede dagen!

erg mooi , was het maar vrede op aarde 24 december 2013

marcel

henk.thing. 24 december 2013

waardeloos filmpje

Joh. Krombeen 25 december 2013

Een erg mooi filmpje waar heel goed over nagedacht is

job 26 december 2013

Leuk sprookje:) Toch altijd grappig dat koningen en mensen met kennis god niet nodig hebben en de armere van geest en portemonee altijd op hun verlosser moeten wachten:) Zou ik ook doen als ik koning was een mooi onderdrukkend verhaal neerzetten,waar men zich aan vast kan klampen zonder zelf verantwoording voor hun leven te nemen. Want zeg nou zelf wie deed er gisteren nou niet mee met het feest van rome(kadootjes uitdelen en eten). Ook grappig dat we dat lichtje aanbidden en onze eigen lichtjes in een wereld vol rommel en leugens laten opgroeien. Oh nee u hoeft niks te doen dat gaat god regelen voor jullie. Arme lichtjes. (verder leuk gemaakt)

t is wat 26 december 2013

Zó staat het idd in de Bijbel, Job (mooie, Bijbelse naam trouwens.. ;-)): "Ik (zegt Jezus) ben gekomen voor de armen.." en ergens anders zegt Hij:"zalig zijn de armen van geest, zij zullen God zien!!" We hoeven niet niks te doen, we hoeven enkel te geloven en Hem (het Kind, Die volwassen werd en stierf om ons weer met God -Zijn Vader- te verzoenen) te aanbidden....

mooi 27 december 2013

mooi lied

Liesbeth 30 december 2014

Gelukkig is Jezus geen baby gebleven, NU is Hij de Koning van ALLE koningen, Die rechtvaardig oordelen zal en een einde zal maken aan ALLE ongerechtigheid... Kan haast niet wachten!

Dark ages 29 oktober 2014

Komen ze weer met die middeleeuwse onzin.