Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vol en half pension voor paarden

7.496 keer bekeken
ZeelandNet TV
Gepubliceerd op 6 mrt. 2017
Femmy Anbeek in Sas van Gent biedt vol en half pension voor paarden. Femmy kan ook paarden zadelmak maken en de eigenaren daar in begeleiden. Haar advertentie staat op prikbord van Zeelandnet.

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Daphne 06 March 2017

Helaas door diverse omstandigheden mijn paard verhuisd. Voerbeleid is zeer verdrietig. Mijn paard stond in vol pension voor €305,- en werd niet voldoende gevoerd waardoor zij erg afviel. Het feit dat er meerdere pensionklanten in anderhalve maand tijd verhuisd zijn zegt ook wel meer dan genoeg.. Half pension is natuurlijk altijd aan te raden, maar dit was destijds geen mogelijkheid ondanks meerdere keren vragen.

nathalie jaques 06 March 2017

Mijn dochter haar paard eeft ook bij femmy gestaan voor zadelmak te maken geloof mij ..het xas heel bang paard maar ze eeft hem erdoor gekregen en mijn dochter super begeleid !!! Ik kan maar 1 ding zeggen femmy eeft een hart voor paarden :)

Deborah 07 March 2017

Graag wil ik een reactie plaatsen over ons verblijf bij Femmy Anbeek. Ik sta sinds 1mei vorig jaar op deze stalling. Ik ben heeel blij dat ik de stap heb gezet naar hen te verhuizen niet alleen om verschillend aantal voordelen maar ook de dingen die we daar al allemaal hebben geleerd, en de hulp die je er krijgt. Femmy Anbeek biedt begeleiding waar ik ook al heb van genoten en veel heb uit geleerd. Deze mensen doen hun uiterste best voor paard en eigenaar tevreden te stellen. En Nathalie Jaques Femmy heeft inderdaad een hart voor paarden zeker en vast!!

Ben niet bij Femmy gestald maar Femmy heeft wel mij geholpen met mijn moeilijke merrie! Ze heeft een fantastisch hart voor paarden en heel veel geduld! Zonder haar hadden wij nu niet gestaan waar we nu staan! Paarden hebben een nachtje op haar pensionstal 08 March 2017

Anouk

Anoniem 09 March 2017

Ik heb wel eens de bak gehuurd maar deze lag elke keer veel te hard