Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Gracias a la Vida

2.574 keer bekeken
paled
Gepubliceerd op 7 nov. 2013
Ik post voor mijn plezier en voor mensen die dit willen en er van genieten.
Hou het gezellig en leuk, vindt je het niets ....
Je bent tot niets verplicht.....

10 reacties

Reactie wordt toegevoegd

jp 07 November 2013

paled ik ben blij dat je er nog ben ,ik zelf ben er een tijdje uit geweest,mijn lieve man is overleden, nu wil ik weer van jou cd ,genieten,hee, ik heb een ideetje,,,, zou jij muziek cdtjes van ;;;over amsterdam ,of wim zonneveld,,, gewoonge zellig, nederlands ,ik ga je weer volgen hoor lieve paled,,,,,,

jp 07 November 2013

hoe gaat het eigelijk met u dat wou ik ook vragen,ik hoop dat het goed met u gaat, en ik wens u alle goeds toe, jp

Paled 07 November 2013

Dank je wel JP het gaat goed met mij. Heel fijn om jou hier weer terug te zien. Nog veel sterkte met het verlies van je man.

Elly 08 November 2013

Gelukkig dat je terug bent,en je niet laat kisten .ik kijk er al naar uit voor het volgende filmpje

bezoeker 08 November 2013

Het volgende gejatte filmpje zal je bedoelen. Dit figuur heeft het niet in zich om zelf iets in elkaar te knutselen, geen wonder dat hij veel vijanden heft gemaakt hier. Ook ik heb een hekel aan zijn geposte troep.

Paled 08 November 2013

Waarom kijk je dan hier bezoeker ? Ik vind het trouwens wel interessant dit soort opmerkingen. Vind je het leuk om jezelf te ergeren ?

jp 08 November 2013

bezoeker,,,,,u moet iets anders gaan doen, want alleen vredelieve mensen houden van ons paledje hoor enne, paled heeft geen een vijand,lieve bezoeker,draai een beetje bij ,als je je een echt mens bent,dan draai je wel bij, hee, bezoekertje ,wees nou eens ,lief ook jij bent welcom op paleds , website , liefs ,jp

P.R. Provoost 09 November 2013

Iets zit me wel dwars..... Waarom wordt mijn band constant aangevallen door "Paled" met de mededeling, dat zijn "muziek" beter is....? Wij zijn gewoon 2 muzikanten, die hun 'ei' kwijt willen en dat ei bestaat uit zelf-gemaakte muziek en als je er niet van houdt, klik het dan weg, maar ga niet jezelf verheerlijken met muziek, die je gewoon van Internet plukt, om daarna na een sneer te geven, naar elk muziekje wat ik plaats. Ik zelf kan "je muziek" wel waarderen, maar hou op met iemand anders zijn muziek te kleineren. (btw klavarskribo is niet moeilijk....ook niet voor jou)!

Paled 09 November 2013

Beste meneer Provoost, Er is hier een persoon die de naam van Paled misbruikt .En onder mijn naam bij verschillende mensen reacties plaatst. Ik heb hier bij de webmaster al melding van gemaakt. Het spijt mij dat onder mijn naam uw band naar beneden gehaald wordt terwijl ik daar niets mee te maken heb. Zeelandnet moet maatregelen nemen dat dit niet meer kan gebeuren.

jp 12 November 2013

pr provoost-beste provoost,geloof paled nou maar, die man, wil alleen maar ,andere mensen alle mensen,,,,,dat ze met plezier naar deze muziek, met , plezier,luisteren, u doet het ook goed,echt goed,ga vooral zo door, lieve provoost, ik ben beniewd wat u muziekstijl is,dat weet ik nog niet ,geef mij, eenteken ,van jou , je krijgt eenbericht van mij.jp