Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Een kruiwagen vol met bloemen.

2.875 keer bekeken
paled
Gepubliceerd op 6 nov. 2013
De bloemen stukje bij beetje geplukt op YouTube. Het reactieveld staat open. Dat was de laatste tijd gesloten omdat ik alle negatieve dingen een beetje beu was. Laat nu de reacties maar komen negatief of niet. Het maakt mij niet uit. Hopelijk leest de webmaster wel mee.

14 reacties

Reactie wordt toegevoegd

le Fleurs 06 november 2013

HOERA ! een kar vol bloemen! :D

A rose by any other name 06 november 2013

ben je een bloem, of een zaadje ? lol http://www.youtube.com/watch?v=g1kDd6yBQZ4

bezoeker 06 november 2013

uw creaties zijn mooi, ik snap dan ook niet waarom hier negatief op gereageerd zou moeten worden. heel zielig als je leven bestaat uit het plezier hebben van mensen kwetsen. ik wens u veel sterkte.

bezoeker 06 november 2013

ik bied ook mijn excuus aan voor mijn alle eerste reactie, hoopte op sensatie.

Annie 07 november 2013

In een woord PRACHTIG.

Anonadam 07 november 2013

Heb je hem ook weer, hoeveel keer ga je nu weer op je eigen stemmen, men heeft jou wel door ouwe. Je gejatte filmpjes zijn nog altijd bagger en maak een iets orgineels dat word meer gewardeerd niet het stelen !

Paled 07 november 2013

De volgende door mij geplaatste filmpjes zal ik zorgen dat er niet meer gestemd kan worden. Jammer voor degenen die anders niets te doen hebben.

Sjonnie 08 november 2013

Het is en blijft een dief die van internet jat en hier plaatst, geen wonder dat je zoveel negatieve aandacht trekt, eigen schuld.

Paled 08 november 2013

Sjonnie je kunt toch wel lezen ? Het staat hier toch bij dat de bloemen van Youtube komen ?

mama van dit meisje 08 november 2013

iedereen krijgt van mij t voordeel van de twijfel, maar zeg nou zelf mijn reactie was niet zo vreemd als je ziet wat alle negatieve reacties op jezelf met je doen snap je ook mijn reactie, overigens familie weet ik niks van er zit van ons geen familie op zeelandnet. echter snap ik alle negatieve reacties hier niet, ook al zijn de spullen van youtube deze man vind het duidelijk leuk om daar iets van zichzelf van te maken, laat hem toch. origineel wordt ook niet gewaardeerd dat heb je afgelopen week gezien op mijn video. ik plaats hier niks meer :(

Paled 08 november 2013

@ Mamma van dit meisje ik wil je danken voor je reactie. Eerlijk gezegd vind ik het erg jammer dat je de video verwijderd hebt. Als je hier geen familie hebt moet het je duidelijk zijn dat ieder hier maar iets neer kan zetten in wiens naam dan ook. Maar er zal zeker iets gaan veranderen. @ Bezoeker ik kan je verzekeren dat ik NOOIT gereageerd heb op space card. Ik reageer bijna nooit op hier geplaatste video's. Ieder doet, maakt of plaatst wat hij zelf mooi vind. Het is niet aan mij om over een ander te oordelen. De enige waar ik wel eens gereageerd heb is Diana omdat ik haar heel goed vind. Zij maakt mooie dingen en met deze woorden wil ik zeker niets aan anderen tekort doen.

jp 08 november 2013

zo paledje zo te lezen heb je weer genoeg bagger over je heen gekregen, die moet je met kolenschoppen;;;;;;;;; weg gooien hoor, dit hoort niet op jou webcijtje toch,,,,,, je moet alleen posietieve mensen ,antwoord terug geven, de rest is zo bagger//////.mensen die negatief dingen doen en zeggen ,horen niet,op jou website, liefs jp.

jp 12 november 2013

wat hier boven is getiept is niet van mij hoor paled de echte jp doed aleen, posietieve uitspraken,,,,zielige typje ben je hoor,,,,,,,,,,,,jp

Paled 13 november 2013

Dat wist ik wel hoor JP jij bent een positief en lief mens.