Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oud worden in de Delta

5.693 keer bekeken
Webmaster ZeelandNet
Gepubliceerd op 13 sep. 2013
Oud worden streven we allemaal na. Oud zijn is een kunst op zich. Zeeland, en met name Zeeuws Vlaanderen kent een groot aantal honderdjarigen. Hoe verloopt hun leven?

Welke uitdagen gaan ze aan en op welke wijze geven ze hun leven vorm?

5 reacties

Reactie wordt toegevoegd

job 13 September 2013

Tja ik moet wel geloven dat ik in de hemel kom. Das nou geloof...wachten tot je in de hemel komt. En verder alles overdragen aan de heersers van je tijd. .....er is afgelopen decennia veel veranderd. Men moet zich een eigen idee gaan vormen maar dat is voor de meeste mensen niet weg gelegd,zeker niet in deze vorm van samenleven. Maar dat er wat aan het veranderen is mag duidelijk zijn. Idd triest jah als ik geen computer heb ...kan bedienen dan ben ik ook niks meer. DAT is nou iets om over na te denken. Mooi filmpje.

miriam 13 September 2013

ik hoop dat zo dat zo'n robot niet ingezet wordt als hulp voor ouderen.Verschrikkelijk, je wil toch graag contact met mensen houden en niet geholpen worden door zo'n robot,koud&kil.

Jaap Aap 14 September 2013

Ik mag toch hopen dat niet gaat gebeuren zeg, waar zijn we mee bezig!

Gewoon een algemene reactie 14 September 2013

Ik ben er op tegen dat de overheid toestemming heeft gegeven om de herten af te schieten de rede er zijn er te veel. Volgens mij zijn er ook te veel mensen in ons land die worden toch ook niet afgeschoten nee er komen er nog steeds meer bij zet de grenzen maar open . Ik discrimineer absoluut niet maar vol is vol

marian 18 September 2013

van de zorg voor ouderen moeten ze afblijven, die mensen verdienen het hebben hun hele leven gewerkt en dan laten ze je maar aan je lot over , de overheid moet eerst eens voor zijn eigen land zorgen en zich minder bekommeren om andere landen, hier zijn er ook genoeg die hulp nodig hebben .