Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

De terugkeer van Jacob Rooze (1)

3.842 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 20 jul. 2010
Jacob Rooze wordt op 11 juli 1867 geboren in Oud-Sabbinge. Zoals veel van zijn dorpsgenoten moet Jacob de eindjes aan elkaar knopen met verschillende baantjes. Hij maakt en herstelt boerenkleding en is op zaterdagmiddag kapper. Op de Ring, in het pand waar nu raadslid Ad de Wit woont, exploiteert Jacob enkele jaren (maar zonder al te veel succes) een cafe. Zijn kleinzoon en naamgenoot: "Dat cafe had geen goede naam. Er kwam vrouwvolk. En oudere mannen. En die dronken nogal wat. Dat paste niet bij mijn opa en die heeft het cafe snel weer verkocht".

3 reacties

Reactie wordt toegevoegd

zeur opa's 21 July 2010

wat is er zo belangrijk aan iemand zijn grootpa ? ik had er ook een hoor. en er komt nog een vervolg op dit saaie gedoe ook ? ik stel voor een bezoek aan een bejaardentehuis te plegen want dat zit vol met mensen die oeverloos kunnen lullen over vroeger. daar heb je geen internet voor nodig. krijgen die soms ook allemaal een vervolgserie ? of is dit gewoon iemand zijn opa die denkt dat dit belangrijk is ? ga gewoon lekker bij je oudjes op bezoek i.p.v. saaie filmpjes te maken.

Cineac Oud-Sabbinge 27 July 2010

Hoi Zeur Opa's, Bekijk ook even deel 2 over Jacob Rooze. Misschien snap je dan waarom deze grootvader bijzonder is: klik voor deel 2.

ria 28 July 2010

goed gedaan, zulke dingen mogen dan voor sommigen niet belangrijk lijken, maar zonder het voorgeslacht waren we er nu niet geweest hoor! Hulde!!