Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sprookje met een boodschap van SOPN

6.047 keer bekeken
peetje1
Gepubliceerd op 7 jul. 2012
Nederland heeft U nodig!

11 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Jeannet 07 July 2012

Leuk, Petra!! Ik ga 'm even delen ;D

job 08 July 2012

Waar heeft deze mevrouw het over denken de meeste. Ag ja ESM ACTA bonussen hebben de meeste nog niet van gehoord,en hoe dat ook hun leven zal beinvloeden al helemaal niet. En de impact op hun kinderen....tja vraag waar men staat over tien jaar en men zegt euh ik ga volgend jaar naar barbados op vakantie. Kijk das de manier van vooruitdenken van onze volwassenen tegenwoordig,ag zal mijn tijd wel duren er is vast wel iemand verantwoordelijk voor mn toekomst. Ja jijzelf!!!!!!!!!!!!!!

Neeltje 08 July 2012

De meeste mensen denken nog steeds dat ze een lijdensweg moeten nemen en stemmen voor de politiek, ook als ze niet stemmen. Ik dat SOPN helemaal zitten. Weg met die politiek en op naar de totale bevrijding! Ieder mens mag leven, ipv van overleven!!!! Dank je wel voor deze krachtige positieve video! En ik doe mee!!!

Peetje1 08 July 2012

Dank jullie wel voor deze positieve reacties. Doet mij in elk geval heel goed te lezen dat er zoveel mensen zijn die het met deze boodschap eens zijn!! Kijk voor meer informatie over de punten waar wij voor staan op www.sopn.nl

Piet 08 July 2012

Domheid kent geen grenzen. Dit filmpje is een bevestiging dat er meer gekken buiten rondlopen dan er binnen zitten in gesloten inrichtingen.

job 08 July 2012

Goeie inhoudelijke reactie piet.:)

peetje1 08 July 2012

Beter 1 gelukkige vrije gek in het land dan 10 die hun mond niet durven opendoen....

peetje1 10 July 2012

Dank je wel jammer......heb gelijk opnieuw geupload!

Renske 13 July 2012

Waar we het allemaal over eens zijn, SOPN'er of niet, is dat zoals de huidige politiek te werk gaat het volk niet ten goed komt. De enigen die er voordeel bij hebben zijn multinationals (die betalen niet of nauwelijks belasting), de politici zelf doordat ze in vier jaar tijd flink hun eigen portemonnee weten te spekken en degenen die achter de schermen (waar de 'gewone' politici niet eens weet van hebben!!) aan de touwtjes trekken! De mensen die met SOPN bezig zijn hebben de optelsom gemaakt en de streep eronder getrokken: het is genoeg geweest! We wéten hoe we al jarenlang belazerd worden, we wéten hoe ons eten vervuild wordt met E-nummers, chemische toevoegingen, kankerverwekkende zoetstoffen etc., we wéten hoe onze kinderen niets écht zinvols leren op school maar slechts voorbereid worden op een leven als staatsslaaf, we wéten hoe we door de banken beroofd worden middels een corrupt fractioneel bankieren systeem... en dat alles bij elkaar opgeteld wéten we dat het klaar is! Het is tijd voor iets nieuws. Democratie op de oude politieke manier WERKT NIET! Dat is bewezen, kijk maar om je heen, kijk naar je eigen portemonnee en bankrekening, kijk naar de druk die op ieders schouders rust om de hypotheek, de huur, de verzekeringen etc. betaald te krijgen! De koek is OP! En wat SOPN beoogt is dat NIET SOPN het verschil gaat maken, maar dat HET VOLK het verschil gaat maken! HET VOLK gaat haar stem terugkrijgen, ieder individu van de 16,7 miljoen inwoners krijgt als het aan de SOPN ligt zijn/haar stem terug om te laten weten wat we als VOLK willen met Nederland! En omdat íemand het voortouw moet nemen om zoiets in gang te zetten, heeft SOPN een 'partijprogramma' geschreven. Ben je het met dingen niet eens uit dat programma? LAAT JE HOREN! Graag! Geef je mening, deel je visie! Dát is waar SOPN voor staat, dat JIJ en IK en élke Nederlander weer mag zeggen wat hij/zij voelt en denkt en dat ELKE mening telt! Ik begrijp dat veel mensen afwachtend zijn, willen zien of SOPN waar kan maken waar we voor staan, alleen... over twee maanden is het al 12 september. Dan is het 'beurt voorbij' als je niet op SOPN hebt gestemd omdat je het nog even wilt aanzien... We hebben NU zoveel mogelijk steun nodig om MET ELKAAR, SAMEN, het verschil, de grote verandering te gaan maken! Niet teveel nadenken over details, die vullen we straks SAMEN in! Als volk, één voor allen, allen voor één... WIJ zijn Nederland! Nu moeten we gewoon de mouwen opstropen en de schouders eronder zetten en STEMMEN OP SOPN! DÁN kunnen we bewijzen dat we DOEN wat we nu allemaal zeggen! www.sopn.nl www.sopn.org www.sopn.nu www.sopn.info www.sopn.eu Vriendelijke HarteGroeten uit Soest!

Jefke. 07 September 2012

Moguh lieve dame....van het filmpje...Ik vond het wel grappig om naar te luisteren...maar het komt niet zo sterk over...als je nu nog eens een knetterent krachtig filmpje maakt met BAM alle dingen waar de SOPN voor staat dat men dan veel sneller denkt van WOW daar ga ik 12 sept. op stemmen. Want met dit filmpje...nee k denk het toch niet....KOM OP! Jullie hebben goede punten dus daar hoort een knallent filmpje bij! Wil je misschien wat van mn spaanse tempramentje lenen? SOPN power!!! KOM OP!!!!

petra 11 September 2012

Hallo jefke Ik heb een nieuw filmpje gemaakt op you tube https://www.youtube.com/watch?v=1CIe_ZsUJ0I Aan de vooravond van de verkiezingen hoop ik dat de nederlandse burgers luisteren naar hun gevoel!