Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

papegaaien wandeling van de Vrije Zeeuwse Papegaai

8.686 keer bekeken
lesly
Gepubliceerd op 28 mei. 2012
ze hebben genoten de vogels en wij ook

23 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Kees de Boer 28 May 2012

Oh Oh wat zijn we speciaal, want wij hebben papegaaien!!!!

Bep 28 May 2012

ja daar heb je gelijk in hoor Kees de Boer papegaaien mensen zijn een speciaal volkje

Johan 28 May 2012

Nou nou daar zit vaart in!

papegaai12 28 May 2012

Een geslaagde dag voor mens en vogels ,even contact en leren van elkaar ,van omgaan met de vogel ,en ook de vogels leren omgaan met elkaar ,in elk opzicht en dan genieten van de natuur met wandelen het was heerlijk de dag .

Carolien 29 May 2012

Hoezo "vrije" papegaai? Kzie allemaal kooitjes.

Bep 29 May 2012

vogels met een handicap zitten in een beche voor hun eigen veiligheid

Carolien 29 May 2012

Dan is het een verzameling kneusjes, want de helft zit in een kooi. Of zijn de mensen te bang/lui om de vogel écht VRIJ te laten zitten?

Rita 29 May 2012

azijn zeiker Carolien heide

Carolien 29 May 2012

Kan je niet tegen kritiek, Rita? Dan was het raak zeker. Want je hebt geen argumenten.

Annemarie 29 May 2012

Carolien, wie is het nou het kneusje? Niet de gehandicapte papegaaitjes hoor want die hebben genoten. Of had je liever gezien dat zo'n diertje van een buggy valt en een pootje breekt? Of hadden we ze beter thuis kunnen laten en ze een leuke dag ontzeggen? Nee Carolien, jij bent het kneusje omdat je niks beters te doen hebt dan commentaar leveren op situaties waar je niks van af weet. Die vogels zijn niet zielig hoor, die genieten van hun leven. Jij bent hier de zieligerd, want iemand die geniet van haar leven heeft dit soort negatief gedrag niet nodig.

Carolien 29 May 2012

Goh, wat heb ik raak geschoten. Want wat zegt zo'n opmerking veel over jou, Annemarie. En lezen kan je ook niet. Want ik zeg niet anders dan dat deze papegaaien niet "vrij" zijn, zoals jullie beweren. Moeilijk hè, lezen en kritiek incasseren?

Johan 29 May 2012

Zijn de papegaaien gehandicapt geraakt voor of tijdens hun leven bij de vrije gekortwiekte papegaai?

Bep 29 May 2012

de meeste zijn afgestane diertje die vaak al zo geplukt zijn dat er nooit geen veren meer terug komen. . weer anderen zijn mishandeld , maar ook kan verkeerde voeding verkeerd kortwieken het plukken veroorzaken

bella 69 29 May 2012

Ligt het aan mij of zijn ze dus allemaal zwak ziek en of gekortwiekt/ gehandicapt?????

Annemarie 29 May 2012

Nee hoor ze zijn lang niet allemaal zwak of gehandicapt er waren ook meer dan genoeg papegaaien bij de wandelingf die wel gewoon los op een buggy kunnen zitten. Maar ene Carolien probeert overal waar ze maar kan de nadruk te leggen op de vogels die vanwege een handicap alleen maar mee kunnen wandelen als we ze voor hun veiligheid in een bench zetten. We hebben dus de keus, of thuislaten of in een bench meenemen. Voor mij is de keuze dan snel gemaakt, wat anderen daar ook van mogen denken of zeggen. Je vraagt iemand die in een rolstoel zit toch ook niet om zonder rolstoel mee te gaan wandelen?? Wat wie dan ook over mij wil zeggen zal me worst zijn, maar gehandicapte of zwakke papegaaien kneusjes noemen daar moet je echt niet mee aankomen. Deze dieren verdienen net als hun sterke en gezonde soortgenoten een fijn leven en als dat aanpassingen vraagt dan doen we dat.

pfffff 29 May 2012

Het is daar allemaal "de manke helpt de blinde" haha De gemiddelde leeftijd is rond de 70. Andere 65 plussers doen een winkelreisje met de bus, hun gaan wandelen met papegaaien. Dat is beter voor de lijn. Ook hard nodig zo te zien, haha

Klaas 29 May 2012

Allemachtig wat een stelletje zeikerds hier! Laat die mensen hun ding toch doen! Anderen lopen met een hond. Of een koe. Knuffelen dolfijnen. Doe zelf eens iets leuks en plaats het. Geniet ervan en laat genieten.

ph de jager 30 May 2012

zielig zo ga je niet met zulke inteligente dieren om ze horen in soorten bijelkaar niet gekortwiekt

greta 30 May 2012

Inderdaad ph de jager, ik vind ook dat er niet met respect met de dieren word omgegaan, ik heb nog nooit een kerngezonde vogel gezien die niet kan vliegen. Ik ben het niet eens met Annemarie, deze dieren worden gekortwiekt. Je gaat toch ook niet voor je eigen plezier in een rolstoel zitten?

catia 30 May 2012

wauw waar gaat dit over!? ik vind dat ze zeker een leuke dagje hebben gehad, mensen ga iets beters doen dan lastig doen.

Rita 31 May 2012

zelf zetten ze videos over papegaaien ara,s maar daar kan je geen comentaar opgeven maar wel brullen bij een ander de stumpers

minka 31 May 2012

Ik denk dat er beter opgehouden kan worden, hier heeft niemand plezier van. Iedereen voor rotte vis uitmaken vind ik niet kunnen, als je ruzie met elkaar hebt los het dan op buiten zeelandnet.

Carolien 01 June 2012

Nou, Humbert en Rita, als dát het niveau van jullie papegaaienclubje is, dan is dat wel bedroevend. Ik heb medelijden met de vogels die bij jullie wonen.