Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Baasje gezocht voor Mylo

2.862 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 23 jan. 2012
Mylo kwam als zevenjarige jack russel in het asiel van Walcheren omdat hij thuis te dominant was. Het asiel zoekt een baasje met voldoende tijd om met Mylo te spelen. Dan heb je er een hartstikke leuke hond aan. Reportage: Jeffrey.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

dominator 30 januari 2012

te dominant, wat een waardeloos excuus van ruggegraatloze mensen die nog geen overwicht hebben op een hond zelfs.. en die hebben dan een gezin ? hoe kan dat nou !! als je nog geen hond kan opvoeden dan maar kinderen ? worden die dan later ook gedumped omdat het niet lukt met de opvoeding ? ik bespeur al een paar toekomstige probleem jongeren.. ik denk dat deze hond gewoon geluk heeft dat ie daar weg is...

zonnetje 31 januari 2012

hey dominant... ...dat weten we toch niet misschien hebben de vorige eigenaren er wel heel veel verdriet van en hebben ze na heel lang wikken en wegen moeten kiezen voor het asiel (misschien hebben ze het hondje zelfs al van anderen overgenomen die er moeite mee hadden) vind het altijd zo jammer dat er van het negatieve uitgegaan word ....en dan lezen ze ook nog het bericht over hoe er over hun gedacht wordt (ruggegraatloze mensen) en de conclusies die er aan verbonden worden over hun kinderen misschien lezen hun kinderen ook bovenstaande bericht... hmm jammer hoor. Hoop dat het hondje goed terecht komt.