Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

schapen 2

4.052 keer bekeken
pipo15
Gepubliceerd op 29 dec. 2011
schapen in middelburg

9 reacties

Reactie wordt toegevoegd

willempje 30 december 2011

heel mooie opname perfect gedaan. proficiat!

willemvanbelzen@live.nl 30 december 2011

een heel mooie opname van de kudde schapen Geweldig ga zo door!

jacobien 30 december 2011

heel mooi, maar waarom komt iedereen erop af? terwijl men graag de natuur vernielt voor nieuwbouw en andere fratsen......dieren krijgen steeds minder ruimte en dan ziet men de leuke lieve schaapjes in de stad en dan opeens o wat lief....en leuk....

beeh ! 30 december 2011

wat moet dat met die vieze beesten in de bewoonde kom ? wie weet wat voor enge ziektes ze hebben. en dan moet je hond toevallig eens nodig schijten, krijg je gelijk een prent omdat het vies zou zijn ? kunnen ze niet gewoon als elk schaap in nederland in een veewagen ?

ej 30 december 2011

Erg leuke opname en niet naar de vervelende reacties kijken. "Azijnzijkers" heb je overal. Het is toch juist leuk voor de kinderen en zo. Komt er ineens zo'n kudde langs :)

Paulien 31 december 2011

Ik heb genoten wat fantastisch zoals dat gaat hoe die honden op drukke wegen dit allemaal kleurig bij elkaar houdt. Laatst kwamen ze via de Kinderdijk door de Nieuwpoortstraat ik kwam net naar buiten en wist niet wat ik zag. Later op het filmpje zag ik deze hele groep via de stationsbrug verder gaan zonder problemen. Ik neem mijn petje af voor deze herder, zijn honden en schapen. Ik hoop het graag nog eens mee te maken. Een prachtige opname en ach zeurpieten blijven we houden.

baaaah ! 01 januari 2011

JA ! loslopende honden in de bebouwde kom, hup ! dikke prenten uitschrijven graag ! ook voor iedereen die daar gewoon door rood loopt die daar al helemaal niet mogen lopen omdat daar helemaal geen voetpad is. maar ohhh, het zijn schapen dus mag ineens maar alles ? ja ja, zo verzint iedereen wel een rot smoesje waarom alleen hun eigen arrogante gedrag ineens wel zou moeten kunnen.

joop 06 januari 2012

hallo baaaaah holle vaten klinken het hardst. goede school gehad zeker.?

Althea 07 januari 2012

Hartstikke leuke film. Dit zie je verdorie toch nooit? Logisch dat er mensen komen kijken!