Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Fanfare raakt concertzaal kwijt

2.846 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 25 sep. 2011
Oefening Kweekt Kunst, de fanfare van Wemeldinge, vreest de sluiting van dorpshuis de Wemel. Want dan is er geen zaal meer in Wemeldinge voor concerten. Reportage: Jeffrey & Jason

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

pardon. 26 September 2011

fanfare's horen buiten op straat. en het spreekwoord is natuurlijk: oefening BAART kunst. geen wonder dat het niet lukt. maar bezuinigingen zijn nodig, en wat stemde de meerderheid van Wdinge ook weer ? voor bezuinigingen op cultuur toevallig ? dus dit gezeur is gewoon overbodig, het is democratisch besloten en leer er maar mee leven dat je niet altijd op je wenken bediend gaat worden. zoek zelf maar een andere oefenruimte, zoals iedereen anders in nederland ook moet, eindeloos blijven klagen helpt niet maar is gewoon irritant.

Y. Nosh 26 September 2011

Heeft dhr. of mevr. pardon moeite met lezen? Het gaat over het dorpshuis, dat onder meer gebruikt wordt voor concerten van OKK. OKK heeft een eigen repetitieruimte, dus hoeft hier niet naar op zoek. Het betreft hier overigens de naam van de muziekvereniging. Of deze lijkt op een spreekwoord dat dhr. of mevr. pardon zich meent te herinneren is niet relevant. Kortom, het enige wat irritant is, is de onjuiste en ongenuanceerde reactie van dhr. of mevr. pardon.