Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

stop de stapeling

3.260 keer bekeken
ko geldof
Gepubliceerd op 20 sep. 2011
Malieveld 19 september 2011 Stop de stapeling, stop de bezuiniging in de zorg, houd het PGB (Persoons Gebonden Budget) erin! De bezuinigingen van het kabinet treffen haast elk gezin. Ouderen, jonge gezinnen met kinderen, ZZP’ers, mensen met een uitkering of in de sociale werkvoorziening en chronisch zieken met een persoonsgebonden budget worden extra hard getroffen. Maar mensen gaan er niet alleen financieel op achteruit. De kwaliteit van de publieke dienstverlening in het openbaar vervoer, de kinderopvang, bij de gemeenten en in het onderwijs komt steeds meer onder druk te staan.

15 reacties

Reactie wordt toegevoegd

huub stapel 20 september 2011

er ligt hier ook zo een stapel op de deurmat. rekeningen in alle kleuren van de regenboog ! ik ben dat casino kapitalisme een beetje moe.

stapel gek 20 september 2011

nee hoor, u stapelt maar lekker door zodat enorme gezinnen uit een bepaalde extremistische minderheidsgroepering er niet teveel op achteruit gaan. ja ja, wat een paar zeteltjes in de kamer al niet voor elkaar krijgt. daar tegenover, wat presteert die "grote winnaar" van de verkiezingen eigenlijk ? die wil alleen maar ja knikken en amen zeggen.

ha ha ! 21 september 2011

en ? zijn alle PVV stemmers tevreden of hebben ze meer het gevoel anaal verkracht te zijn door de SGP ? let wel ! UW mr. Winders maakt het mogelijk. want die bukt wel heel vrijwillig heel erg diep. en nu voelt u zich genaaid ? eigen schuld dikke lul !

maakt niet uit 21 september 2011

maakt niet meer uit volgens den haag. over fatalistisch gedachtengoed gesproken.... http://www.youtube.com/watch?v=hY3QnJpe-H4&feature=fvst

de achterban 21 september 2011

http://www.youtube.com/watch?v=5XqtR5quAME&feature=related

de achterban 21 september 2011

http://www.youtube.com/watch?v=AXrC03MURMs

martin 21 september 2011

ja of iedereen zou eens kunnen beginnen met 40uur per week te gaan werken. op de minder validen na zou 90% van de klagers ineens niks meer te zeggen hebben. Altijd degenen die lopen te zeuren werken het minst. handje ophouden, dat kunnen ze wel.

sliep uit ! 22 september 2011

ja ja, kreeg die wilders toch even een donderpreek vandaag.

petjes jeugd 23 september 2011

mooi, "martin" heeft vacatures genoeg blijkbaar, waar staan die dan ? dan komen we allemaal daar werken. het zal wel zo een slavenkamp van verrotte caravans en hondenhokken zijn. want jaah, natuurlijk willen de werkgevers zelf wel een groot luxe huis, waar de de hypotheekrente vanaf trekken natuurlijk. of ze even mogen vangen. houd je handje maar weer op en klaag maar over je slaven in hun krotten en dat ze niet hard genoeg werken e.d. laat me raden, u wil zelfs een BTW bonnetje bij die zweep die u besteld heeft is het niet ? ja, die moeten de slaven zelf maar betalen natuurlijk. want zelf investeren ? dat is de kapitalist van tegenwoordig vreemd. de regering moet het maar voor ze doen. en dan vraagt men zich af waarom deze "crisis" al dik een decennia lang voortduurt.

sylvia 23 september 2011

@ petjes jeugd. Waar slaat die reactie nou toch op. Martin heeft gewoon gelijk. laat de mensen eerst maar eens werken, anders geen recht tot klagen. Loop maar eens binnen bij een uitzendburo en je zal zien dat er werk genoeg is. Kijk voor de grap eens op bijvoorbeeld de A58 s' ochtends in de spits tussen 7 en 9uur. allemaal mensen die naar hun werk gaan, of wou je beweren dat dat allemaal slavendrijvers zijn? Gewoon een beetje moeite doen voor je geld! crisis van een decennia? onder welke steen leef jij dan?

petjes jeugd 23 september 2011

@ sylvia, u denk toch niet dat ik daar op inga ook nog ? nee joh, het gaat goed met de economie en zo. leest u ooit kranten o.i.d. ? en ja hoor, al die poolse, roemeense, en weet ik niet voor nummerplaten zie ik ook wel op de A58 hoor. en ik leef onder een steen ? echt te belachelijk voor woorden. i.d.d. laat de mensen gewoon werken en zit niet alles uit te zuigen als een parasiet ! ja ja, we zijn allemaal te lui om te werken, is dat uw enige verweer ? zielig gewoon. uw belevings wereldje is volgens mij zo extreem en klein als uw verstandelijke vermogens. alsof u niet in uw broek zit te schijten dat u uw werk kwijtraakt zeker ? want dan kan u vast de boel verkopen en blijft u gewoon met een molensteen van een schuld zitten. en darom bent u bang en beschuldigt u anderen maar, want die moeten uw problemen oplossen, toch ? doe eens normaal man ! red jezelf maar uit de bak zelfgemaakte stront want daar steek ik i.d.d. geen hand voor uit nee.

Sylvia 23 september 2011

@ petjes jeugd, ik kijk voor het gemak even naar mijn eigen situatie. inkomen van nog geen 1400euro netto in de maand. niet overdreven veel dus. Maar daarvan kan ik makkelijk rond komen. heb een leuke opknapwoning gekocht enkele jaren geleden. heb een eigen auto (zonder lening, dus gewoon betaald) ik ga 3 keer per jaar op vakantie en heb nog tijd en geld over voor een paar leuke hobby's en sporten. En nog heb ik geld over elke maand. Ik kan eigenlijk niets bedenken wat of ik zou moeten laten omdat ik dat niet zou kunnen betalen. Daarom zeg ik, laat die klagers nou eerst eens 40uur per week werken. Maar helaas doet het merendeel van de klagers dat niet, en weigeren dan ook hun levensstandaard naar beneden bij te stellen. Maar al te vaak hebben ze 2 honden en 3 katten en roken 2 pakjes peuken per dag, Over de alcoholconsumptie maar te zwijgen. Kijk met die uitgaven kun je dan als eerste stoppen, prioriteiten stellen. Gewoon niet meer geld uitgeven dan dat er binnenkomt. ARMOEDE IS EEN KEUZE.

Sylvia 23 september 2011

Oh en nee hoor ik ben niet bang dat ik werkeloos raak. zou natuurlijk niet leuk zijn, maar zoals ik al zei: er is werk genoeg, niet altijd even leuk werk, maar ik heb nog zoiets als trots, ik doe liever werk wat ik niet zo leuk vind dan dat ik mn hand moet op houden voor een uitkering. zo te zien ontbreekt dat bij petjes jeugd

petje af 23 september 2011

makkelijk praten met een vast inkomen zoals u heeft. u weet dus noch van de hoed of de rand maar weet het allemaal maar goed te vertellen. over uw stereotype gepraat alsof we het ineens over de familie flodder hebben. want alle werkelozen zijn bij u per strekking al drugs en drankverslaafden die liever zonder trots op de bank hangen met hun dierentuin aan huisdieren en weet ik niet wat voor belachelijke vooroordelen u er op nahoud. doe eens normaal man !

Sylvia 24 september 2011

"want alle werkelozen zijn bij u per strekking al drugs en drankverslaafden die liever zonder trots op de bank hangen met hun dierentuin " Klopt, dat is mijn mening. of ze zijn gewoon lui. Wie WIL werken, KAN werken.