Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

CTVLive met Bert van Leerdam

9.204 keer bekeken
CTV Zeeland
Gepubliceerd op 26 aug. 2011
Zaterdag 3 september om 18.00 uur de eerste aflevering van CTVLive op CTVZeeland met Bert van Leerdam.

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

Media gek! 27 August 2011

CTV was da nu weer...toch nie weer zo'n aubakke zeur proramma! Daar hebben we Omroep Zeeland alvoor.

tjonge 27 August 2011

Wat een reacties van mensen.(benbenieuwd media gek) Nou als je het niks vindt hoef je toch niet te kijken. Dit is net zoals iemand met een kort lontje. Bert en CTV succes en ik hoop wel een leuk programma.

koko 27 August 2011

je word zwaar bert.

yohan 28 August 2011

Het intro filmpje is alvast erg geslaagd!

spiegelbeeld, vertel eens even, .. 28 August 2011

nou "tjonge", als jij het niets vind mag je toch ook gewoon niet reaguuren natuurlijk. zeker een kort lontje dat je overal kommentaar loopt te leveren ? nee, andersdenkende mensen, die moet u gewoon demoniseren is het niet ? u kan het gewoon niet laten. u bent zeker zo een gelovige extremist/terrorist ? die doen n.l. ook niets anders meer dan iedereen provoceren met hun machtsmisbruik.

tjonge 28 August 2011

Spiegelbeeld ik ben een gewone man. Niet geboren in Zeeland. Maar heb een goed betaalde baan met zowel zeeuwen,nederlanders en ook buitenlanders. Dus ik ben echt een normale Nederlandner die van vele dingen kan en wil genieten Dus geen extremist of terrorist en ik provovceer al helemaal niet. Graag even opletten wat je schrijft. Komt nu wel heel vervelend over.

reaguurder 28 August 2011

Een reactie kan positief of negatief zijn. En waarom worden mensen met een wat minder positieve reactie tegenwoordig toch altijd reaguurders genoemd? Kleinerend vind ik dat en weinig tolerant.

de bal 29 August 2011

@ tjonge, wie de bal kaast kan hem verwachten. zeker van mensen die u zelf als eerst beticht als een kort lontje. alsof dat dan niet vervelend over komt ? nee, u bent natuurlijk zelf zo geweldig dat u wel commentaar op een ander kan leveren, maar uzelf natuurlijk buiten elke discussie staat. verschil; moet er wezen zeker ? zoals eerder geschreven, zelf totaal omhooggevallen en boven alles en lekker denigrerend stoken en demoniseren, terwijl je zelf begint. nou, van mijn part kan je de boom in, bij de rest van de apen.

Media gek! 29 August 2011

Juist hier kun je gelukkig nog positief danwel negatief reageren en iemand die positief reageerd ga ik toch ook nie uitmaken voor ....vul maar in???

Ha Bert 30 August 2011

Veel plezier met je nieuwe Programma. Groet, Edwin Franke.

DE BAL 01 September 2011

@ media gek!! juist ja, HIER kan je reaguuren wat je wil, mijn opmerking gaat meer over bert's radioshow waar juist uiterst selectief gekozen werd wie wel en wie niet mocht reageren, voornamelijk aan de hand van de inhoud. nee nee, mag geen kritiek leveren, moet het er allemaal maar lachend mee eens zijn, of anders kom je gewoon niet bij bert op de show. allemaal meepraters en kontlikkers dus, want anders mag je niet meedoen met de verheerlijking van de geweldige show en zijn geweldige gasten waar nooit een kwaad woord over gesproken wordt.. of is dat; MAG geen kwaad woord over gesproken worden ? nou dergelijke propaganda machines horen bij mij 71 jaar geleden of in Iran of zo.

Bart 6 weken geleden

Top Bert weer terug met zn typisch stem geluid