Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

In de auto als je 17 bent

2.776 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 23 mei. 2011
De regels voor het rijbewijs veranderen. Als je 16,5 jaar bent mag je je theorie dopen, vanaf je zeventiende mag je onder begeleiding achter het stuur. Dek Rijschool in Goes legt het uit. Reportage: Bram, Roy & Jason.

4 reacties

Reactie wordt toegevoegd

:( 23 mei 2011

nog zo een achterlijk plan van dit achterlijke kabinet. "de ouders kijken mee" ja, net of ik daar vertrouwen in heb, in van die tokkie ouders.. als ze echt minder slachtoffers willen dan moeten ze maar op de oude manier hun rijbewijs halen als ze 18 zijn, en daarna zo een jaar oefenen. zoiets als het nieuwe plan hebben ze al eeuwen in engeland btw. zoek daar de gegevens maar van na, daar overlijden veel en veel meer jongelui in het verkeer, en ook ouderen trouwens, en waarom ? omdat ze daar nooit fatsoenlijk hebben leren rijden. niet dat ik het erg vind voor de "rijscholen". die maken er toch maar een corrupte bende van, en lesgeven kunnen ze voor geen bout, dus die branche mag van mij totaal gesloten worden. dat juich ik dan weer wel toe !

17 23 mei 2011

kinderen achter het stuur, bloed aan de muur.

Piet 24 mei 2011

Verkeersslachtoffer onder jonge bestuurders beperken...en kijk dan is ff wat voor gezicht ze erbij trekt....ze twijfelt zelf ook of dat wel gaat lukken...

empathiekje 25 mei 2011

Ongelofelijk dat men dat gelooft !!!! Brokken worden dat ,ongelukken , er is pas onderzocht dat hun hersens pas met 25 jaar ontwikkeld is (normaal) dus alsjeblieft wees wijs en toon het , stop de kindermoorden .