Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

25 JAAR ZeelandiaRun 2

5.118 keer bekeken
hmkokke
Gepubliceerd op 17 mei. 2011
Vertrek over de Boulevard naar de fotostop

12 reacties

Reactie wordt toegevoegd

irritant 18 May 2011

en maar klagen over scootertjes, maar claxoneeren, alarm, toeteren en gierende sirene's moet allemaal maar kunnen zeker ? wat een asociale bende !

priro 18 May 2011

Reactie op het bovenste, die persoon weet niet wat het betekent voor dit soort kinderen.Ik vind het een asociale reactie,het was een super dag

Ingrid 18 May 2011

reactie op het bovenste voor je gaat klagen over iets eerst even uitzoeken waarom ze iets doen.Als je even goed had gekeken dan weet je dat het iets is wat niet elke dag gebeurd. De zeelandiarun is een keer per jaar een uitje en een feestje voor mensen en kinderen met een beperking een keer per jaar mogen ze lekker los op de motor zijspan of trike. Was er zelf niet bij maar van mijn neefjes heb ik begrepen dat ze een super dag gehad hebben en volgens mij had iedereen kramp van het zwaaien. Dus die ene keer per jaar dat ze toeteren enz is heel wat anders dan die jonge gasten die stoer doen op een scooter.

Klaas 18 May 2011

Het zal dhr. hoogstrate wel weer wezen die klaagd altijd. Hij gunt die kinderen niets iets leuk. Jongens en meiden, ga zo door voor die gasten

v Vonck 18 May 2011

ja, altijd die hoogstrate !

irritant 18 May 2011

ohh, ik wist niet dat het hier om een bevoorrechte bevolkingsgroep ging die mag wat anderen niet mogen. je zal daar maar wonen. ga lekker in de polder staan toeteren.

Optimist 18 May 2011

Wat een prachtige kolonne met een prachtige achtergrond. Echt genieten ook al is het vanaf de zijlijn. Chapeau voor de organisatie.

mevr groenewegen 18 May 2011

ik zag de personen niet dat vindt ik erg jammer ik was speciaal op zoek naar iemand

Buurman 18 May 2011

Het was een geweldige dag voor die kinderen. Op naar de volgende zeelandiarun. En nog even iets anders ,Zodra meneer irritant in de polder gaat wonen wil ik daar best een keertje komen toeteren.

kim 19 May 2011

ik vind het lied echt te gek

meneer aart 27 May 2011

jahoor ik ook nog ff,reactie op de bovenste reactie,dit is wat anders dan over die scooters,probleem is dit op een fatsoenlijke manier gaat en waar jij het over hebt, zijn gedresseerde apen die niet denken dat ze stoer zijn,maar ze zouden zich eens andersom moeten bekijken hoe triest eigenlijk....maar buitenom dat,,,,,,kan de horeca beetje dimmen................tis vlissingen maar hoor en geen grote megs stad.....moet maar proppen en proppen,maar dat word geen zicht straks......

Zeelandiarun fotograaf 07 May 2012

Beste meneer/mevrouw Irritant ik heb slecht nieuws voor u. Zaterdag a.s. de 12e mei komen we weer 2X over de boulevard met deze "asociale bende" . Sterker nog we houden de fotostop dit jaar voor uw voordeur! Wellicht een ideetje om er een weekeinde op uit te gaan voor u?