Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Radioactiviteit

2.639 keer bekeken
Inactief profiel
Gepubliceerd op 6 apr. 2011
Beelden van de kerncentrale in Borssele en de Covra, waar ze het radioactieve afval heeeeeel lang gaan bewaren. Reportage: Bram.

8 reacties

Reactie wordt toegevoegd

groene erwt 06 April 2011

goed gemaakt. http://www.greenpeace.nl/Nieuws_2011/Landelijke-manifestatie-tegen-kernenergie-op-16-april/

kloetingeTV 07 April 2011

corva waar ze heeeeel lang radioactief afval gaan bewaren ? jij gelooft het zelf ? het wachten is op dat er gewoon geen geld meer voor is, en dat zal heus eerder zijn dan die tienduizenden jaren dat die zooi nog levensgevaarlijk blijft, en dan.. tja, dan waait het gewoon weg, of loopt het de zee in. net fukushima, maar dan wat langzamer.. maar ja, de generatie voor u heeft er lekker van kunnen genieten, het buitenlandse (amerikaans) bedrijf waar heel borselle voor is gebouwd heeft er vet aan kunnen verdienen, en die zijn straks dood of vertrokken. en wie blijft er met de rozooi zitten van een ander ? en wie mag de opslag betalen tot zijn dood, en de dood van zijn/haar nazaten vele generaties lang? juist: U dus ! en voor wat ? goedkope energie voor mensen die vroeger leefden. waanzin gewoon ! zo iets doe je niet ! laat niet als dank, die bordjes zag je vroeger nog wel eens. nu niet meer.. het is trouwens echt geen toeval dat de ziekte KANKER explosief veel voorkomt, nadat in de jaren 50 kernenergie is uitgevonden. kernerergie, alleen lompe achterlijke inhalige gemuteerde inteelt varkens geloven erin. ze moesten allemaal maar **gemaakt worden want ze hebben de gekke koeien ziekte en zijn mentaal helemaal niet lebber meer. dat is het natuurlijk instinct van mens en dier, gestoorden die een gevaar vormen voor de kudde of voor de genen pool die ze vertegenwoordigd, worden gewoon opgeruimd of verstoten. dus, ik ga de delta opzeggen en ook zeelandnet wat onderdeel is van de atoom maffia. ENECO investeert tenslotte niet in die vuiligheid !

teken de petitie ! 07 April 2011

http://www.schoongenoegvankernenergie.nl/

Martin 08 April 2011

Goede muziek van Kraftwerk, voor de rest is de begeleidende tekst ongefundeerde onzin. Verdiep je eens in de feiten voordat je als een kip zonder kop gaat raaskallen. Op deze manier ben je voor mij even erg als een kerncentrale zelf. Paranoïde groene fundamentalist met boter op zijn hoofd die net zo goed een deel van het probleem is dan van de oplossing.

Martin 08 April 2011

De begeleidende tekst bedoel ik de reactie van groene erwt voor alle duidelijkheid.

magnefix 09 April 2011

De filmbeelden vind ik erg mooi gemaakt, en de muziek erbij is ok. Alleen ben ik het niet zo eens met de uitspraak in de tekst: "Delta en Zeelandnet als onderdeel van de atoommaffia" Dat gaat voor mij echt te ver. Ik kan wel je standpunt begrijpen over de gevaren van radioactiviteit , maar probeer de rest eromheen niet te zwart/ wit te zien , alsjeblieft. Groetjes uut Oost Souburg.

christel. 09 April 2011

waar moeten we naar toe als het hier fout loopt? we worden al zo lang belazerd door de fijne bedrijven uit Amerika. het is goed voor de werk gelegenheid. bedenk wat anders a.u.b. er sterven hier al genoeg mensen aan kanker!!!!

hoge delta rekening. i love it 11 April 2011

hey een groene leugen! kernenergie is slecht en levensgevaarlijk. windmolens levert horizonvervuiling en vermoorden onze vogels. Kolencentrales leveren te veel Co2-uitstoot, en kost fosiele energie. Maar al dat greenpeace en groene leugen tuig hebben wel allemaal een tv/pc/wasmachine/koelkast/verlichting/radio/wasdroger/vriezer/vaatwasser. en maar klagen. Get a job you bumm!