Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

NOFX - triplerock

1.951 keer bekeken
Hoeiesgief
Gepubliceerd op 5 apr. 2011
NOFX - triplerock

6 reacties

Reactie wordt toegevoegd

rutger 05 April 2011

YEAH!!! Nofx!!!! top band!

hahaha 05 April 2011

dat is zeker de paus op een van de vele beruchte berlusconi's sexfeesten met minderjarigen (zegge: pedofilie) ? ja ja, berlusconi, de model roomskatholiek, die het net als onze eigen model christen balkenende wel tot president heeft geschopt, daar kan dus niets mis mee wezen, toch ? voor de rest suckt het, de muziek is (te) simpel, de lyrics matig en het klinkt net of weird al yankovic zingt. toch bedankt voor de upload, het is natuurlijk wel beter als de fossielen muziek die men hier normaal tegenkomt.

mike 05 April 2011

NOFX grondleggers van de hedendaagse punkrock! Goede band die al weer heel wat jaartjes mee draait. Inspiratie voor bands Greenday en Offspring geweest. Zanger Fat Mike biedt op zijn eigen platenlabel Fat Wreck Chords, beginnende bands een kans om door te breken.

huh ? 06 April 2011

de inspiratie voor greenday en the offspring ? twee wereldberoemde superbands danken hun inspiratie aan eenbandje waar nog nooit iemand van gehoord heeft ? zeer onwaarschijnlijk. deze zooi vergelijken met greenday of the offspring is gewoon belachelijk.

beavis 06 April 2011

hmmm hmmm heh

marieke 06 April 2011

@huh? toch is dat waar. Nofx is al in begin jaren 80 opgericht, en is in de punkrockscene al lang erg beroemd, offspring en zeker greenday zijn later opgericht, en waren op een gegeven moment ook gewild in de scene, totdat ze uitgroeiden tot wereldbands, zeker greenday is de punkstatus ontgroeid, wat niet wil zeggen dat ze niet goed zijn. Sterker nog alle 3 deze bands geven geweldige optredens en greenday wat mij betreft de beste.