Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

WoonEco - CO2 Neutrale woningen bij Omroep Zeeland

5.521 keer bekeken
Marco van der Knaap
Gepubliceerd op 18 mrt. 2011
Het item over de CO2 Neutrale straat in Grijpskerke (WoonEco). In het fragment Edwin Maljaars, een koper, makelaar Marco van der Knaap van M2 Makelaars en Patrick Harting, projectontwikkelaar.

2 reacties

Reactie wordt toegevoegd

lachen 19 maart 2011

vooral de sluitzin, "dan lach je iedereen uit", is dat de hele punchline ? kopen uit afgunst ? en wat voor garanties geven ze dat het ook daadwerkelijk energiezuinig werkt ? juist, ook NUL ! maar dan heeft u het al gekocht en heeft u pech. laten we stellen, als het het ei van columbus zou zijn, waarom worden dan niet alle huizen zo gebouwd ? is dat dan omdat de corrupte bouwmaatschappijen dat nooit zagen zitten omdat dat teveel moeite was en van hun winst afging ? lekker asociaal dan, om maar van die vervuilende huizen te blijven bouwen omdat het anders teveel moeite is. dat ze het alleen nu doen omdat ze bijna failliet gaan en wel wat moeten, dus opgeklopte verkooppraatjes en gebakken lucht verkopen ? niet dat ik zo een huis een slecht idee vindt, maar duidelijk is de crisis bij de bouwmaffia de reden tot dit project en niet de uiteindelijke klant of het millieu. ook later niet klagen dat al die voorzieningen ook stuk gaan en stervens duur zijn om te repareren. ja heur, gratis energie, dan heb je toch wel een pak boter op je hoofd als je dat geloofd. het is gewoon een manier om de huizenmarkt nog verder op te pompen tot gebakken lucht zeepbel. of vindt u het ook niet merkwaardig dat deze technieken helemaal niet worden gebruikt in het dure segment van de huizenmarkt ? bij mensen die het makkelijk kunnen betalen ? toch wel vreemd dat die het dan niet gebruiken maar dat het voornamelijk de intrede doet bij de goedkope woningen. en waarom het hier financieel wel kan ? zou dat iets te maken hebben met de dikke subsidies uit brussel op dit soort projecten ? en waar blijven die denkt u ? nou, niet bij de kopers in de portomonee kan ik u garanderen. daar rijd zo een bouwvakker een dikke asobak van, als ze er al geen kado hebben gehad, of een fijn snoep reisje naar een leuke bestemming ? een gratis extra vleugel aan hun huis ? iedereen weet toch ondertussen wel dat die wereld zo inelkaar steekt ? het is geen geheim, en u gelooft de praatjes...

frank 20 maart 2011

Nou ik denk dat het nog zo gek niet is. In duitsland werken ze al langer met zonnepanelen warmtepompen enz. Daar werkt het dus ook. En nu dit project met al deze voorzieningen ineen denk dat het een goede opzet is.Want waarom zou het niet mogelijk zijn je eigen energie op wekken. Want waarom zou het niet mogelijk zijn. ach en 15000 euro meer betalen door de kopers voor deze woning is niet zo veel. Als je voor een bestaande woning deze voorzieningen wil aanschaffen ben je wel veel meer kwijt. En waarom zouden mensen die voorzieningen aanschaffen op bestaande woningen eigenlijk??? omdat het niet werkt??? Nee ik denk dat dit een heel goed project is wat voor veel bouwbedrijven een voorbeeld kan gaan worden in de toekomst. En de mensen die het gekocht hebben Geweldig dat jullie dit aandurven. Jullie gaan denk ik straks echt iedereen uitlachen. Misschien niet dat je niks meer aan energiekosten betaald maar in ieder geval wel een heel stuk minder dan menig ander.